zondag 24 december 2017

MIdden in de winternacht

    Kaarsjes verlichten
    De duistere nacht
    Lichtjes van hoop
    Van liefde
    Van alles wat goed is...
    Wat op ons wacht
    Vrede
    Ik blijf erom bidden
    Dat mensen inzien
    Wat het belangrijkste is
    Terwijl het kind
    Zijn armpjes naar ons uitstrekt
    In ons hart
    In ons midden

Goeiemiddag lieve mensen,



Ik was even de kluts kwijt met deze feestdagen, ik dacht dat het zaterdag was, geen idee waarom want gisteren was het zaterdag, heel duidelijk.



Het was een hectische week, natuurlijk zoals altijd. Druk op het werk, drie hele dagen aan de phone om toch maar die uren te maken voor mijn bonus, ik kom er nog wat te kort, hoeveel, dat weet ik dinsdag als mijn manager weer terug is van haar 10 dagen vakantie.



Rare gesprekken, mooie gesprekken met klanten zoals met die aardige 95 jarige man die nog steeds dial up gebruikt en daar info over nodig had. Nu is dat niet mijn afdeling maar ik kon hem toch helpen, we spraken over techniek en vroeger. Hij vertelde me dat hij tweede wereld oorlog veteraan is, landde in Normandie and deed mee aan de Battle of the Bulge, in de Ardennen, Bastogne en omgeving, zeer zwaar bevochten in de sneeuw in die laatste oorlog maanden. Ik vertelde hem over mijn vader, ik weet het, niks met internet te maken maar aan het einde van ons gesprek noemde hij me sweetheart en stuurde me nog een mailtje, ik denk dat veel mensen misschien meer behoefte hebben aan zo'n gesprek en niet perse aan technische details.



Michelle reed met me mee, elke dag behalve terug op dinsdag want toen wilde ik mum bezoeken, ze is weer terug in haar tehuis maar is weer in de huilfase. Ze sliep in haar stoel, ik heb een tijdje langs haar gezeten maar ik wilde haar niet wakker maken, ze sliep zo vredig.



Woensdag stopten we bij de walmart en buiten zat een jong stel met twee honden, ik gaf hen wat geld, sigaretten en voer voor de honden, ik had net een grote zak gekocht voor Ian's hond .



Woensdag ook een verrassende mailtje van de CEO van at&t, de nieuwe wet is goedgekeurd door de senaat, heel veel veranderingen over het belasting systeem en dat betekent dat at&T in plaats van 35% nog maar 21% belasting hoeft te betalen dus een flinke bespaarpost voor volgend jaar. De CEO beloofde dat wij allemaal duizend dollars op onze bankrekening zouden krijgen zodra Trump de wet tekende, dat gebeurde vrijdag middag maar ik heb de centjes nog niet maar ja, ik heb wel nog wat extra kerstkadootjes gekocht, allemaal verwen spullen voor Misty, Kelly en de kids van warme throws (kleine dekens) tot chocolade melk en koekjes en wat lekkers te drinken voor de volwassen dames. Dat heb ik allemaal vanmorgen al ingepakt plus alle kadootjes voor de rest, twee grote manden vol. Niet alles is al bezorgd door de post jammer genoeg, Josh's dinosaurus is nog ergens tussen China en hier en ook de hangertjes voor de as van Martin voor de meiden zijn er nog niet, ook grote Josh zijn Star Wars spullen zijn nog onderweg dus die komen later wel.



Vrijdag hadden we potluck op het werk en secret santa, ik heb mijn pakje voor Haven afgegeven en ze vond alles prachtig, ik kreeg een dikke knuffel.
Ik kreeg op mijn beurt een pakje van Racquel , een mooi tasje van Victoria Secret met Pink body lotion en body mist, een spray, heerlijke geurtjes.



Ik had voor Gene een dvd van al de belangrijke battles in de tweede oorlog gekocht, hij vond het prachtig en had voor mij een kraslot waar ik twee dollar op won !!



Het eten was heerlijk ofschoon laat, er was nog niks toen ik lunch had. Ik had van allerlei lekkere koekjes meegebracht en ik had wafels gebakken donderdag avond en weer opnieuw gisteren want die andere waren al op.



Gistermorgen vroeg op pad, naar de Aldi waar ik even insloeg en nog een ham kocht, ze waren in de aanbieding en die gaat in een maand wel op, is gesealed dus tot half februari goed.



Ik heb ook twee kippen en drumsticks en die ga ik zo bakken zodat ik me morgen niet hoef te haasten, eten is rond twee uur en Raini gaat vanavond al naar haar moeder om het kerst diner te starten.



Susan heeft ook al haar kado, een mooie cake vorm van Copper Chef en een lekkere geurkaars, mijn kast is ineens heel erg leeg.



Ik ben blij dat ik vrijdag en gisteravond niet uit ben geweest, het is lekker zo, ik sliep al voor negen uur gisteravond, gezellig in bed met Melly en een neutje Fireball, tenslotte moet je jezelf ook verwennen.



Ik wens jullie allemaal heerlijk Kerstdagen, samen met elkaar genieten, knuffelen en dankbaar zijn voor familie en vrienden.
Ik geniet met jullie van verre....Mariet xx

Geen opmerkingen:

Een reactie posten