zondag 10 december 2017

😘

I blow a kiss to heaven
And hope the wind carries it
All the way to your cheek
I miss you
Sweet papa
Every day of every week
You, mama and Martin
Up there to watch over me and mine
Until we meet again one day
When I am ready
When it is my time

I love you Papa xx

Goeiemorgen lieve mensen.

Allereerst van Harte bedankt voor Al die lieve wensen voor mijn verjaardag, ik voelde me zo jarig, ik kreeg mailtjes, natuurlijk Facebook, het is geweldig !!

Het was een leuke dag, heerlijk weertje, veel warmer Dan vandaag want her vroor vannacht. Susan en ik zijn naar de worldmarket geweest, een Internationale winkel en vooral leuk rond de kerst. Ik vond dubbelzout en dat wat enigste wat kocht, de rest veel te prijzig. Daarna heerlijk wafels eten bij Belgium Barista en nog wat meer shoppen, mijn voorraad rolmops staat in de koelkast.

Raini zou voor me koken maar kwam veel te laat thuis en toen was het eten al klaar, ze bracht een ballon Mee en twee hele mooie glazen hangers voor aan mijn Tak waar ik bloemetjes in Kan Steken, hangvaasjes in de vorm van een kerstbal.

Ik type dit op mijn tablet, de computer werkt niet Mee vanmorgen daarom dus af en toe een hoofdletter tussendoor.

Gisteren Ben ik met Myra naar mum's huis gegaan, we hebben veel opgeruimd en ingepakt en vandaag gaan we de koelkast en mijn glazen vitrinekast ophalen met haar truck. Ian en Todd zijn onze spierbundels en Todd neemt mum's diepvries kist Mee voor Susan.

Mum was boos deze week, woensdag ging ik haar opzoeken en ze zei, goed laten we gaan. Toen ik haar vertelde dat we nergens naar toe gingen werd ze heel boos en vertelde me dat ik niet meer geld kreeg ? En dat ik maar terug moest naar waar ik vandaan kwam dus ik zei bye en vertrok, ik was veel te Moe ok te debateren.

Gisteren was het vijftien jaar geleden dat pap overleed, ongelofelijk, het lijkt een eeuwigheid maar ook als gisteren. Dit typen is irritant, het tablet veranderd steeds mijn Woorden dus we houden het kort vandaag.

Een hartelijk proficiat voor Ton van May die op 12 December jarig is, fijne dag gewenst !!!

Veel plezier met de sneeuw en het kerst gebeuren van Mariet xx


Geen opmerkingen:

Een reactie posten