zondag 24 september 2017

En dan gaat het dak eraf

Het einde van de wereld
is voor mij allang geweest
het ging niet met een big bang
ook niet met een knallend feest
maar met een zucht
met een traan
toen jij bent weggegaan

Hallo lieve mensen

Het einde van de wereld begon gisteren volgens geleerden en andere mensen die het allemaal zo goed weten maar is er niet een einde elke dag. Wij verliezen mensen,gevoelens,plekjes en voor heel veel mensen betekent dat het einde van de wereld. Het is hoe je er mee omgaat, met dat einde want elk einde betekent een nieuw begin en dat is waar ik mee bezig ben.

Ik ben net terug van Georgia, samen met Ravyn die buiten het boomklimmen heeft ontdekt.
We hadden het even nodig, weg van hier en samen zijn met lieve mensen.
Kelly en Misty brachten eindelijk Misty's moeder naar huis, ze heeft er maanden gelogeerd na haar operatie, ze heeft kanker. Ze ging naar huis maar na een paar dagen moesten ze evacueren, ze zijn ruim een week in Alabama geweest, eerst in een shelter in een kerk en toen in een motel,op kosten van FEMA, de landelijke organisatie bij rampen. En nu hadden ze in haar huis, zewonen langs Mike en Mike huurt zijn huis van ze, weer stroom, tv en zo dus mama Jenkinsging naar huis.

Ik ging er gistermiddag naar toe zodat Misty en Kelly niet de kids mee hoefden te nemen, ik kookte voor hen en het was leuk, Ravyn genoot van het spelen met haar vriendinnetje Brynnah.

Ik had een groot probleem, zodra ik de deur binnenging begon ik te niezen en vanmorgen zat ik helemaal dicht en voelde me beroerd.Het is nog steeds niet weg maar ietsje beter,hopelijk geen griep want morgen moet ik weer volop aan de bak.

Komende week komen de tv mensen om mijn schotel van het dak te halen en op een paal te plaatsen, kost me 50 piek maar ja. Ik krijg namelijk een nieuw dak op het huis is besloten door de huurbaas, dit is te oud voor reparatie.

Ik heb eigenlijk weinig verder te melden en wil alleen maar naar bed, volgende week meer

Mariet xx

Geen opmerkingen:

Een reactie posten