zondag 25 juni 2017

Mijmeren op een bankje

Als ik kon kiezen
Voor een uurtje zitten op een bank
Met iemand die er niet meer is
Dan zou het met jou zijn
Mijn lief
En ik zou niet zeggen
Dat ik je mis
Ik zou je stem niet hoeven te horen
De stilte is genoeg
Alleen zitten
Samen hand in hand
Dat zou alles zijn
Wat ik vroeg.



Goeiemorgen lieve mensen



Nou jullie hebben de afgelopen week ook het weer gehad wat wij hier 2 tot 3 maanden per jaar hebben, hot hot hot !!! Nou is het bij jullie veel erger omdat er geen airco is in huizen, de meesten althans en jullie zijn dat niet echt gewend. Hier moet je wel, anders is het leven niet aangenaam. Ik heb mijn grote ventilator van Ravyn's kamer naar de woonkamer verplaatsts, ze is er toch niet en het maakt een wereld van verschil als ik tv kijk. Het is zelfs aangenamer dan in de slaapkamer met het kleine waaiertje aan.



De nachten zijn op en af, vannacht heb ik redelijk geslapen maar waarschijnlijk was dat te danken aan die twee flesjes bier in plaats van een zoals gewoonlijk. Ik heb radler gevonden, met citroen, tenminste wat er op lijkt, heet hier shandy en is niet zo goed als het spul in Nederland maar wel aardig voor in de hitte 's avonds. Ik heb altijd veel minder honger als het zo heet is maar afvallen, nee dat gaat niet echt veel beter met dit weer. Je drinkt meer, ze zweet meer en ik drink alleen water buiten die biertjes, oh ja en koffie maar och, ik voel me lekker en dat is het belangrijkste.



Ik moet mijn bruilofts jurk van de grote dag van Frank en Aline, in een paar weken alweer een jaar geleden, eens passen want ik kreeg gisteren een uitnodiging voor een bruiloft op zaterdag 8 juli. Laat dat nou net de eerste zaterdag zijn dat ik eindelijk weer eens vrij heb. Het feest begint om een uur en is in een community club op Hekscher Drive, bijna aan het strand en ongeveer een uurtje rijden van mijn huis. De bruid is een nichtje van Misty, ze willen me koppelen aan de bruidegom's vader, Mike dus we zullen zien. Aangezien het in een club is zal het waarschijnlijk veel officieler zijn dan de bruiloften waar ik tot nu toe ben geweest, allemaal ergens thuis.



Na ontzettend veel regen hadden we de afgelopen dagen wat minder maar vandaag is het weer raak, tenminste in de middag dus mijn was hangt buiten in de zon te wapperen en hopelijk is die bijna of helemaal droog voordat de buien binnentrekken. Als je maar alleen voor jezelf hoeft te wassen hoopt het zich niet zo op en ik heb nog ruim voldoende om aan te trekken !!!



Nog 9 uurtjes en dan ben ik aan de uren voor het kwartaal voor de bonus en aangezien er nog 4 werkdagen zijn voor mij deze maand zie ik dat helemaal zitten, nu maar hopen dat het allemaal groen blijft zodat ik de volle bonus vang want de loterij, die heb ik weer niet gewonnen (jackpot is nu 82 miljoen).



Susan heeft haar kleindochter Rheannon voor de zomer en dinsdag vierden we haar verjaardag, ik had een paar mooie badlakens gekocht, ze heeft alles dus het is altijd moeilijk maar badlakens, die verslijten snel als je met drie volwassenen in een huis woont.



Maandag was er een party bij Darian, haar Josh was jarig geweest en wij verrasten hem met een taco dinner in haar huis, Raini kookte, Ian was er ook en ik zwom een uurtje met kleine Josh in de druisende regen. Het water was nat en lekker warm dus het was heerlijk. De regendruppels maakten bellen op het water en het was dolle pret totdat hij besloot om me met het buisje van de snorkel in mijn gezicht te meppen dus toen moest oma even ingrijpen en was het tranen met tuiten maar toen vond hij een kikker in het zwembad, die moest even gepetst worden, jammer genoeg zijn kikkers niet bestand tegen dat kindergeweld en voordat ik wat kon doen was de kikker wijlen. Twee anderen werden op het nippertje gered van hetzelfde gruwelijke lot, ik zette ze snel in het gras.



Woensdag was ik vrij, geen film die draaide was interessant genoeg om naar de bioscoop te gaan dus lekkere luieren thuis en lekker koken, de dag vloog voorbij.



Gisteren werkte ik tot zessen, had geruild met een van de meiden op het werk die mijn 8-5 wilde. Het was een lange drukke dag aangezien ik weer het hele land doe, een drie daagse test en alles ging goed.
Het was zo druk omdat er een tropische storm vanuit de Golf van Mexico naar het noordoosten trok met veel regen, overstromingen etc dus op veel plaatsen lag alles plat en wat doen mensen dan, ze bellen at&t.



Gisteren had ik een hele aardige man aan de lijn. Hij vertelde me dat hij als 10 jarig jongetje in een film gespeeld had met Robert Redford, Charles Bronson en Nathalie Wood. Hij was figurant natuurlijk en kreeg 80 dollars daarvoor – een heel bedrag begin zestiger jaren. Hij had de cheque nooit ingeleverd maar had hem ingelijst met een gesigneerde foto van Nathalie en die hing aan zijn muur totdat iemand inbrak en hem meenam. Na de opnames hadden Redford en Bronson hem en een kameraadje mee uit eten genomen. Zo'n leuke verhalen die je hoort over de phone als je de tijd neemt ernaar te luisteren.



http://www.imdb.com/title/tt0061089/



De komende week heb ik lekker alleen vroege diensten, niks later dan start tijd 8.30 en hopelijk mijn laatste zaterdag dat ik werk. Heel veel nieuwe mensen op de vloer en het einde van split shifts moet ervoor zorgen dat ik zaterdag vrij heb. De week van dinsdag 4 juli – een vrije dag want het is Independence Day heb ik allemaal 8-5 of 8-4.30 (half uur lunch) en dat wilde ik al heel lang. Ik kan veel beter een volle dag werken als die dag vroeg begint, ik moet op om 6 uur maar vanmorgen was ik ook al wakker om die tijd. De hitte is nog goed te hebben en als ik vroeg weer vrij ben kan ik nog lekker gaan zwemmen bij Darian of zo.



Wij hebben wat jarige jobjes deze komende week, morgen de vader van mijn jongens, proficiat en een super dag, dan 30 juni Brigit en op 1 juli Bert Bos. Allemaal een dikke proficiat en een gezellige dag gewenst !!!



Ik ga afsluiten, het is net na tienen, ik heb niks om te roken dus pyama uit, kleren aan en naar het tankstation.



Een hele fijne zondag en tot de volgende keer



Liefs van Mariet x












Geen opmerkingen:

Een reactie posten