zondag 8 maart 2020

En dan is het zover...

Tijd om zelf in te delen
Elke dag mijn eigen plan
Alarm, overbodig
Genieten
Tussen het inpakken door
Hoe en waar ik maar Kan
Afscheid nemen
Van plaatsen
Van mensen
Van mijn huis en haard
De zonneschijn proberen vast te pinnen
In herinneringen
Voor later
Voor verhalen en gedichten
Meer dan ooit
Goud waard


Goeiemorgen lieve mensen

Vannacht is hier de zomertijd begonnen, nog steeds discussies wanneer het afgeschaft wordt maar als het zover is ben ik hier niet meer dus ze discusseren maar raak. Dat wordt toch wel gedaan hier, over de meest onnozele zaken en met de domste mensen inclusief de high chief in command die niet wist dat mensen kunnen overlijden aan de griep terwijl zijn eigen grootvader daaraan gestorven is, intelligentie, nee hoor, no where ...

Ik ben blij dat ik dadelijk het circus van verre kan bekijken, ik heb het gevoel dat het weer een ramp wordt, oranje pruikje in charge.

Deze week was interessant, mijn laatste dagen op het werk en mijn manager liet me dat goed merken. Hij bleef mijn schema met beetjes aanpassen en zei zelfs een keer dat hij eraan aan het denken was om me terug aan de telefoon te zetten, ik zei als je dat doet, ga ik naar huis dus hij deed het niet maar gewoon even steeds erop wijzen dat hij de beslissingen neemt, haantjes gedrag.

Donderdag kwam dan die laatste dag, het team had een taart, eentje van die superzoete met blauwe icing (puur suiker) gekocht, lief hoor en gelukkig kreeg ik er een kleintje bij, mijn favoriet, lemon meringue, citroen met schuim.

Toen ik om half zes de deur achter me dicht trok had ik afscheid genomen van de meesten van mijn collega's, allemaal zo lief, ze gaan me missen, ze vonden me een heerlijk mens, fijn om te horen.

Het was surrealistisch, zeker weten, het moet nog steeds vallen, dat kwartje want ik heb natuurlijk vaker een lang weekend gehad.

Thuisgekomen aten we waarschijnlijk voor de laatste keer low mein van Hop Sing want die is alleen maar bij werk om de hoek. De mijne met garnalen, heerlijk, ik heb nog een kliekje staan voor lunch vandaag.

Vrijdag sliep ik uit en daarna naar Georgia, ik had even tijd met Kelly nodig. Dat kwam er niet echt van want Josh en Julius waren er ook, tot vandaag. Josh Sr en Darian reden naar Tampa (3 uurtjes enkele reis) om hun nieuwe puppy Zeus op te halen, een 8 weken oude Deense dog dus over een jaar hebben ze een mini pony in huis.
De mannetjes zijn ontzettend druk, luisteren voor geen meter en dagen je constant uit. Nadat iedereen naar bed was, ik had een grote pan chicken pot pie gekookt en er werd goed gegeten, zaten Kelly en ik nog tot middernacht samen in de kamer om te praten. Ik zal haar zo missen en zij mij ook.

Ik ga nadat ik hier de sleutel heb ingeleverd per 1 april een paar daagjes naar Georgia en dan brengt Misty me naar het vliegveld op 4 april.

Doordat Raini, want die was er ook, al om 5 uur opmoest, ze moest om 6 uur werken, was Josh ook wakker en ik deed geen oog meer dicht, toen ik opstond was ik nog zo moe dus ik ging op tijd naar huis inplaats van later op zaterdag of zelfs vandaag wat een optie was.

Misty en Kelly hebben besloten dat Raini en Ian zolang bij hen kunnen wonen totdat Raini wat gevonden heeft. Raini en haar vroending Crystal hebben een flinke ruzie gehad en zijn  niet meer bij elkaar, ik sta er niet van te kijken.

Gistermiddag ging ik shoppen voor een koffer, de mijne heeft wat mankementjes, ik kan hem nog gebruiken maar een handle is afgebroken en ook de wieltjes zijn niet meer echt goed maar ik kon niks fatsoenlijks vinden.
Ik vond wel een kadootje voor Fenna, toen ik vorig jaar een beautycase van Parijs aan Eline gaf, zag ik in haar ogen dat zij dat ook mooi vond dus ik heb dezelfde voor haar gekocht maar dan van London.

Ik vond ook een mooie tas die ik absoluut niet kon weerstaan, met bijpassende beurs.

Vanmiddag moet ik naar de tandarts, wat ze gaan doen, niet zeker, waarschijnlijk nog eens dingen passen, het kon niet vroeger of later vandaag. Ik moet er om 13.30 zijn, anders was ik naar de film gegaan, ik wil graag Emma zien, het is een van mijn favoriete Jane Austin verhalen.

En dan morgen maar weer eens de ING bellen want daar  gebeurt niet wat beloofd wordt. Ik moet ook over mijn att pensioen bellen, adres veranderen en zo, ik probeerde dat vrijdag maar de wachttijd was super lang.

En dan gaan we inpakken, alles staat klaar, ik denk dat ik een doos opstuur met wintertruien zodat dat er is als ik aankom,  ze nemen veel plaats in in mijn koffer en wat meer belangrijk is, veel gewicht. 

Ik heb ook besloten door te gaan met dit blog maar dan in het Engels zodat mijn Amerikaanse vrienden op de hoogte kunnen blijven, of het veel gelezen wordt, we zullen zien.

Het is mooi buiten, zon en blauwe lucht dus dadelijk de was naar buiten, ik heb al wat dingen in de was die mee moeten en een beetje muf zijn omdat ik weinig of niks ervan gedragen heb deze winter, met name mijn leggings. Mijn lange laarzen heb ik weggegooid, de zolen waren los en ik koop wel nieuwe in Nederland in de opruiming.
Wanneer de meubeltjes naar Georgia gaan, waarschijnlijk de laatste week want dat is inclusief mijn bed en dan moet ik de rest van de tijd op de bank slapen, waarschijnlijk het laatste wat gaat.

Morgen is weer een dag en alles komt goed.....

Mariet

3 opmerkingen:

  1. Listen...

    This might sound a little weird, maybe even a little "strange"

    HOW would you like it if you could just press "Play" to LISTEN to a short, "magical tone"...

    And suddenly bring MORE MONEY into your life?

    And I'm really talking about hundreds... even thousands of dollars!

    Sound too EASY? Think it's IMPOSSIBLE?!?

    Well then, I'll be the one to tell you the news.

    Many times the largest blessings in life are the EASIEST!

    In fact, I'm going to provide you with PROOF by allowing you to PLAY a real-life "miracle money tone" I've synthesized...

    And TOTALLY FOR FREE

    YOU just push "Play" and the money will start coming into your life. starting almost INSTANTLY.

    CLICK here NOW to PLAY the wonderful "Miracle Money-Magnet Tone" as my gift to you!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo kijkers, ik ben Nelson en ik sta op het punt mijn getuigenis hier te geven, mijn moeder stelde me voor aan Great Baba Ogbogo toen ze ontdekte dat ik mijn vrouw niet zwanger kon krijgen na 3 jaar van ons huwelijk. Dus deze brachten zoveel problemen in mijn huwelijk en leidden tot een scheiding. zei ze, hij is zeer spiritueel en kan mijn vrouw in vreugde naar mij terug laten keren en we kunnen samen kinderen krijgen. In het begin twijfelde ik niet totdat ik contact met hem opnam en vervolgens machtige betoveringen op mij uitsprak en mijn vrouw deed terugkeren. En nu zijn we ook blij met lieve kinderen, vanaf de dag dat Great BaBa Ogbogo voor mij werkte en mijn problemen oploste. Ik heb een sterke gelofte afgelegd dat ik, zolang ik leef, zal blijven getuigen van de goedheid van zijn grote werken, en dat degenen die met een relatie en huwelijksproblemen worden geconfronteerd, snel contact met hem moeten opnemen en een gelukkige getuige moeten worden zoals ik. Ik laat zijn contact hier vallen, e-mail: greatbabaogbogotemple@gmail.com, of zijn WhatsApp-nummer. + 2349020168697 ...

    Hij zorgde ervoor dat mijn ex-vrouw in vreugde naar mij terugkeerde

    Hij heeft me genezen van een machteloze man tot een echte man.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoe u uw ex-minnaar/partner/vriend/vriendin/vrouw of echtgenoot terug kunt krijgen?

    Het breekt mijn hart om te weten dat mensen zo veel pijn hebben dat ze wanhopig hun liefdesleven terug willen krijgen. Voor iedereen die nu pijn heeft, ik wil dat je je geen zorgen meer maakt, want je ex-minnaar/partner zal bij je terugkomen zodat je je weer heel kunt voelen en dat meen ik echt. Toen mijn vrouw me verliet, was Lord Zakuza de man met wie ik contact opnam die me hielp om mijn vrouw binnen 48 uur terug te krijgen met zijn krachtige spreuk en ik kan nooit de dag vergeten dat ik Lord Zakuza bedoelde, want zijn spreuken verrichten GROTE WONDEREN. Neem nu contact op met Lord Zakuza, want hij is als een God op aarde die je EX-liefhebber binnen 48 uur terug kan krijgen met zijn krachtige spreuk. Via onderstaande gegevens kunt u met hem in contact komen.


    WhatsApp/bel/sms: +1 740 573 9483
    Website via: lordzakuzaspells.com
    E-mail via: Lordzakuza7 @ gmail. com

    BeantwoordenVerwijderen