zondag 15 oktober 2017

Podium beest

Zoveel mensen geraakt
Met je hand, je woord, je gevoel
Zinloos is een heel leeg woord
Ieder leven heeft zijn doel
En als je dan weg gaat op een dag...
je zwaait je laatste zwaai
Wordt het even stil in ons aller hart
Even verdwijnt alle lawaai
Om dan weer terug te komen
En ons leven gaat door, dag en nacht
maar jouw voetstap nog zichtbaar in het levenszand
om die weg te spoelen heeft geen enkele golf genoeg kracht



Goeiemiddag vanuit een warm Jacksonville waar de herfst welliswaar de blaadjes dor maakt aan de enkele bomen die daadwerkelijk hun blad verliezen maarvoor de rest is het nog steeds zomerachtig met temperaturen ruim boven de 25 graden



Ik ben net terug van een kort weekendje Georgia waar het weer supergezellig was.
Ik vertrok gistermiddag en rond 5 uur gingen Misty, Hazel en ik naar een party. Matuurlijk geen idee wat voor een party, het bleek een verjaardags feestje van hun vrienden en er waren zo'n 30 gasten. Er was eten, hot dogs, chili,allerlei salades en natuurlijk de nodige drank, ik had mijn eigen bier meegenomen en er was karaoke. Er werd volop gezongen, sommigen waren goed, andere minder en een paar konden geen maat houden dus ik amuseerde me kostelijk. Het was in een grote schuur,superdelux. De eigenaaren host had alles pico bello, een droom voor elke klusjesman en hij had een uitgebreid wagen park. Een camper, zo groot had ik nog niet gezien, auto's, een mooi Honda goldwingmotor, een spiksplinternieuwe jeep en een Polaris Slingshot. Het is een supertrike en ik mocht mee voor een nachterlijk ritje. We gingen helemaal tot het einde van de straat, een paar kilometer en toen terug en het was kei ruig.



http://images.motorcycle-usa.com/photogallerys/Polaris-Slingshot-review.jpg



Ondertussen had ik ook wel zin in zingen en had mijn eerste officiele karaoke optreden, samen met Misty zong ik Lyin' eyes van de Eagles en we kregen een groot applaus. Halverwege de song wasMisty buiten adem dus deed ik het alleen.



Rond half tien waren we weer bij hen thuis en kwamen David en Valerie op bezoek en we zakten door tot na middernacht., Toen had ik genoeg bier en Firebal in me en was het bedtime. Ik sliep als een roosje en werd na twaalven wakker,schandalig.



Dat komt ook na een week van minder slapen, nog steeds buikkrampen en druk op het werk.
Vrijdag toen ik thuiskwam lagen er grote metalen golfplaten op het gazon, voor en achter en diverse andere materialen dus ik dacht, oh ik krijg een telefoontje van de dakmensen maar nee hoor. Gistermorgen werd wakker door gerommel op het dak en nee, het was niet zwarte piet. Ze deden de achterkant van het dak voordat het begon te regenen en komen morgen terug voor de rest. Dan gaat ook de sateliet schotel ervan en dinsdag komen ze van direct tv om hem er weer op te zetten, gratis deze keer.
Ze hebben het dak gecontroleerd en er was niks aan het rotten dus de metalen golfplaten gaan gewoon erover heen,de rest blijft allemaal zitten behalve de zijkanten,die zijn vernieuwd.
Bleek dat er een kogelgat in mijn dak zit, niet van mij !!!!



Het is donkerrood (als rood koper) metaal en de dakdekker zei dat het zo'n 20 graden zal schelen met de hitte in huis. Ze zijn heel netjes en ruimen alles goed op.



IK ben erover aan het denken om volgend jaar in juni te komen, misschien met Kessel kermis wants Frank en Aline zijn in Belgie in juni en ik heb hen vorig jaar niet gezien. Dan is het ook meer fiets weer ofschoon de meiden natuurlijk geen vakantie hebben dan, wemoeten even kijken, ik boek mijn ticket waarschijnlijk nadat ik mijn belastig terug krijg als er nog iets over is want Trump hakt er flink in.



Het is laat door dat weekendje Georgia en ik ben een beetje duf dus ik ga lekker koken en de volgende week meer.



Liefs van Mariet

Geen opmerkingen:

Een reactie posten