zondag 29 oktober 2017

Football !!!

Liefde is
na bijna drie jaar nog altijd aan je denken
elke dag, elke nacht
en dankbaarzijn
voor de liefde
die wij elkaar mochten schenken

Goeiemiddag lieve mensen

Net terug van een onverwacht weekend Georgia, niet echt gepland maar heel erg leuk !!

Groots spektakel dit weekend, het wordt wel eens de grootste cocktail party genoemd, de wedstrijd tussen Florida Gators en Georgia Bulldogs, Amerikaans football natuurlijk en het is altijd in Jax. Tienduizende mensen in het stadion die al dagen in campers vertoeven met natuurlijk de bijbehorende drink en eet festijnen.

Misty is een Gator fan, hard core, Raini is een Bulldog fan, hard core.
Vrijdag avond was ik in een plaag mood dus ik tekste naar Misty, hebben we een gator party morgen ?
Ik kreeg meteen antwoord terug, ja, ik was vergeten je uit te nodigen,te druk dus kom maar en breng finger food mee (snacks die je met je vingers kunt eten).Dus gistermorgen naar de winkel om gehakt te halen, Ravyn was niet gekomen dus handjes vrij. Anderhalf pond varkensgehakt, nasi kruisen en balletjes draaien. Heerlijk koud met knoflook saus die ik zelf maak natuurlijk.
De tas in gepakt met bier en kleren, mijn Seminole shirt aan want hard core fan en op weg naar Georgia.
Ik was de eerste van de gasten, Kelly moest werken tot 5 uur en de game begon om 3.30.

Lisa en Marie kwamen met heerlijke gezonde kost, verse groentes met dip en toen Raini en haar nieuwe vriendin Kayla die heel aardig is,Raini zou koken.

De wedstrijd begon en het was echt niks, de Bulldogs maakten punt na punt en de Gators,nou ja, ze waren op het veld maar daarmee was ook alles gezegd. Uitslag 42-7 voor Georgia.

Ondertussen was Kelly thuis want de wedstrijd duurde van 3.30 to 7 uur met alle onderbrekingen en zo, ook Valerie en David met hun tweeling waren er. Er waren warme kaasdips (volgende keer niet meer eten, het is heerlijk maar veel te machtig voor mijn maag) appels met caramel, donus, stokbrood en voor het avond eten kippenvleugeltje, aardappel salade en kleine zoete worstjes, ik was zo vol van al het smikkelen en tegen tienen lag ik op een oor.

Vanmorgen werd ik wakker doordat Jolie, fors uit de kluiten gewassen herdershond boven op mij in bed sprong en over mijn gezicht begont te slobberen, eeeewww

Kort na twaalven richting huiswaarts want natuurlijk is er de was en morgen weer werken, het is heerlijk weer met koudere nachten, heel veel zon en een lekkere bries.
Ook was het plan om zuur vlees te maken vandaag en er ligt een mooi stukje rundvlees in water te garen.

Vorige week waren Ravyn en ik gaan winkelen voor mijn verjaardag, ik geef mezelf altijd een kado en dit jaar koos ik voor een crock pot en de dvd van Beauty and the Beast maar verrassing, ik kreeg een mailtje van amazon aangezien ik daar had besteld en ze me de verkeerde film hadden gestuurd.
Als u de negatieve reactie op onze website verwijderd krijgt u van ons de juiste film en nog een film kado, zou wel gek zijn dat niet te doen dus gisteren de film terug gebracht naar de winkel en maar afwachten wat de post bezorgd komende week.

Drukke week op het werk en druk thuis. Martin's mum wordt er ook niet beter op, ze is nu van overtuigd dat haar vader haar moeder heeft vermoord ofschoon hij bijna 10 jaar voor haar overleed. Woensdag kreeg ik haar tenminste zover dat ze haar bord leeg at. Ze zetten het eten bij haar neer maar als ze niks eet halen ze het gewoon weer weg en niemand gaat bij haar zitten om te zien of ze het toch wil. Nu snap ik wel dat ze daar geen tijd voor hebben maar als ik tot half zes moet werken is het eten alweer weggehaald en ik heb echt niet de puf om elke dag te gaan, ik ben moe, heb honger en als ik pas om zeven uur, half acht thuis ben ga ik echt niet meer koken. Ik vind het heel erg en in mijn hart hoop ik, dat ze snel alles vergeet want is nu alleen maar angstig en verdrietig. Ik vroeg haar, heb je al gegeten en ze antwoordde, ja, mama kookt altijd voor ons.

Ik ga naar mijn was en ik vertel jullie de volgende week meer.

Liefs van Mariet

1 opmerking:

  1. Nadat mijn vriend van een jaar het met me had uitgemaakt, kon ik nauwelijks praten zonder te huilen. Ik voelde me verblind en wist niet wat ik moest doen. Ik wist niet of ik hem terug kon krijgen en de angst was ondraaglijk. Ik zocht het internet af en na het lezen van talloze artikelen en websites over spreuken, kwam ik Heer Zakuza nummer + 1 (740) 573-9483 tegen. Ik wilde onze relatie terug en daarom wilde ik ervoor zorgen dat ik alle mogelijke begeleiding en middelen had om dat te doen. Heer Zakuza verzekerde me dat mijn vriend bij me terug zou komen. Dus ik volgde de instructies en plannen die Heer Zakuza voor me had opgesteld en binnen 48 uur waren we weer bij elkaar en we zijn zo verliefd! Ik weet dat het niet altijd zo snel gebeurt, maar Heer Zakuza zei dat hij spreuken effectief zijn en dat deed het ook! Ik ben zo dankbaar en ik kan zeggen dat als je het uitgemaakt hebt en die persoon terug wilt krijgen, Heer Zakuza de beste is! Ik zal nooit vergeten hoeveel hij me heeft geholpen! E-mail hem nu via: lordzakuza7@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen