zondag 18 september 2016

Van Julia naar Karl

Chocolade
je kunt ervan dromen
de zoete smaak
smelt in je mond
chocolade
gemaakt van cacao bonen
dus vegetarisch
en heel gezond

Goeiemorgen lieve mensen

Vanmorgen heb ik eens goed uitgeslapen, tot maar liefst 10 uur en toen ik aan het wakker worden was met mijn eerste kopje koffie was daar ineens Frank op mijn tablet op skype. Hij en zijn Aline hebben zich ondertussen volledig ingericht in hun flatje in Sofia Bulgarije met een fantastisch uitzich op de bergen en ik wil verhuizen !! Haha natuurlijk niet echt maar als ik hoor hoe hun leventje daar verloopt denk ik, dat zou ik best wel willen als ik veel jonger was.

Het was een drukke week met de eerste drie dagen lessen in een virtuele klas met een lerares die op veel vragen niet echt een antwoord had, gelukkig hadden we assistentie van een van de dames in mijn centrum, Nikkia, die het system echt heel goed kent ondertussen. Donderdag morgen mochten we meeluisteren met een collega en toen na de lunch zelf aan de telefoon. Het is echt een heel ander system als waar ik 7.5 jaar mee gewerkt had  maar ik ben ondertussen er al een beetje aan gewend. Openstaan voor nieuwe uitdagingen is heel belangrijk als je aan iets nieuws begint, dat weet ik al lang en ik denk dat het geen problem is, na de komende week gaan we direct business training doen, een nieuwe uitdaging want de 12 staat region doet static IP heel anders dan de 9 staten.

Ik heb nu vrij tot woensdag, maandag is mijn vrije dag, ik heb om half tien een afspraak met de leverspecialist over de uitslag van mijn MRI en daarna ga ik met Joke wat leuks doen, zij is nog tot zaterdag bij haar dochter Judith en kleinzoon Quincy op bezoek. Ik had dinsdag ook vrij gepakt maar dan kon zij niet, ik heb het gewoon laten staan, misschien kunnen Susan, Todd en ik wat leuks doen want Todd is back in town, hij zorgt voor zijn moeder na de operatie afgelopen donderdag die heel goed verlopen is. Ik heb gisteren samen met haar man Gil de bandages van haar shouder gehaald, ze heeft 5 incisies met hechtingen maar alles zag er goed uit. Ook kon ze eindelijk die jurk die ze sinds de operatie aan had uitdoen en een schone nacht pon aan.Ze moet haar arm 6 weken in de houder hebben maar de pijn is ok nu.
Todd blijft tot zondag, hij heft morgenvroeg een sollicitatie gesprek bij dezelfde firma waar hij nu voor werkt in Nashville maar heeft die baan al in zijn zak, zondag gaat hij terug, geeft zijn two weeks notice en verhuist dan naar hier waar hij bij Susan gaat wonen. Lady, zijn hond was zo blij me te zien dat ze op mijn schoot sprong en heel gek deed, gevolg krassen op mijn bovenbenen want ik droeg een korte broek.

Het is heel warm, nog altijd boven de dertig, tussen de stormen door want ineens was daar midden in de week Julia, een tropische storm die zich letterlijk boven Jacksonville vormde, heel snel doortrok met veel wind en regen en op de oceaan ten westen van Afrika ligt Karl te broeien, waarschijnlijk een hurricane 1 op woensdag en op weg naar...ja je raadt het al, onze kust.

Vrijdag avond is mijn geliefde horloge met de polka dots gevallen, glipte uit mijn hand terwijl ik hem afdeed, niks aan de hand dacht ik maar toen ik gisteren keek hoe laat het was zag ik dat het horloge was stil blijven staan op het moment van de val - lijkt wel een crime serie moment - dus gistermiddag ging ik naar K markt en heb een snoezig nieuw horloge gekocht met een lichtblauw bandje. Ze hadden een hele mooie Disney uitvoering maar daar kon ik niet echt gemakkelijk de tijd op lezen dus we gingen voor de blauwe. Daarna een mooi pyama setje dat flink was afgeprijsd,  met een blauwe broek met witte stippen en daarna ben ik lekker alleen naar het Chinese buffet gaan eten, vooral de sushi was verrukkelijk.

Raini is een dagje naar Georgia naar haar moeder gegaan met Darian en de jongetjes, Julius is al 10 weken oud nu. Star bleef hier, ze is gisteren in haar nieuwe baan begonnen, een grill restaurant in Riverside en is helemaal hotel de botel van de mensen daar, eens kijken hoe lang het duurt.

Ik houd het kort vandaag, wil vanalles doen, de was, opruimen en buiten verder gaan waar ik ben begonnen aan de grote schoonmaak, gisteren voor alles gesnoeid en nu achter nog veel opruimen, het gras is overal gemaaid, daar heeft Ian voor gezorgd.

Lieve groetjes van Mariet




Geen opmerkingen:

Een reactie posten