zaterdag 18 februari 2012

Alaaf !!!!!

Geis se mei
Den gaon wae oet
Vanavond nao ut bal
Ich pak de maskers
En de heut
... Kom op noe, genne kal
Ich mot weer sjpringe
Ich mot weer zinge
Ut is te lang geleeje weer
Oet de bol gaon
Der midden in sjtaon
Ongerdompele in de vastelaoves sfeer

Hallo lieve mensen

Vandaag schrijf ik voor de verandering eens op zaterdag, morgenvroeg slaap ik uit, als ik op wil staan voor Minse Winse moet dat morgen om 4 uur in verband met de vastelaovend en dat is me toch echt een beetje te vroeg.
Het is stil in huis, Chris slaapt en ik heb Martin afgezet bij het Plasma centrum, hij gaat hier twee keer per week naar toe om plasma te doneren, ik wacht op zijn telefoontje om hem weer op te halen en dan pikken we ook Ian en Jocelyn op die vandaag bij ons zullen vertoeven.

Terwijl jullie in carnavals sferen vertoeven, al dan niet in een roesje gaat de wereld hier natuurlijk gewoon door al zijn er vast een hoop mensen die dit weekend richting Louisiana en met name New Orleans vertrekken voor Mardi Gras, de carnavals dinsdag ook wel Fat Tuesday genoemd om daar ondergedompeld te worden in het feest. Met veel muziek en optochten, verkleedpartijen en natuurlijk alcohol en kleurige kralen is dit ook cultuur. Het lijkt veel op het Zuidamerikaanse gebeuren, het werd afgelopen maandag vernoemd in de Limburger in een kommentaar dat ik gaf op een vraag over buitenlands carnaval.

Dinsdag was het Valentines Day, weer een van die echt commerciele feestdagen hier in de States waar mensen elkaar laten zien dat ze van elkaar houden, dat gebeurt met kaarten, bloemen, ballonnen, chocolaatjes en dure kado's. Nu doen wij daar niet aan mee dus het was een gigantische verrassing dinsdagavond toen ik thuiskwam van mijn werk om een hele lieve kaart en een hartvormige doos chocolaatjes te vinden. Ook had Martin filet mignonsteaks gekocht en die hebben we samen lekker opgesmikkeld.

Gedurende de hele week heb ik elke middag weer voor het Red Flagteam gewerkt en klanten teruggebeld die een negatieve ervaring met at&t hadden en daar even over wilden spuien. Meestal zijn deze klanten verbaasd dat ze uberhaupt iets terughoren van ons en als je dan de kans hebt om het een en ander uit te leggen of ze alsnog kunt helpen met hun internet is de wereld weer even ok. Ik kreeg ook een positieve survey van een hele aardige mevrouw die schreef:





Pleasant, courteous, personable, and intelligent....polar opposite of two previous agents that answered on 12/12 and 12/13----so glad I ended up with her. She is continually monitoring my problem. Great employee----makes you look good...unlike the other ones. Very satisfied

Nu kregen we gisteren de uitslag van de solicitaties voor de drie posities voor de Procesteam and toen ik eerder deze week in een mail erover zag wie de anderen waren wist ik al dat ik weinig kans maakte. Ik was de enige die niet al in een permanente positie werk voor een speciaal team, ik werk alleen voor Red Flag als ze achter lopen met werk en ook het feit dat ik geen powerpoint ervaring heb hielp niet echt. Ik was dan ook niet een van de gelukkigen maar Christina, mijn buurvrouw in het buurteam and oud teamgenoot wel en ik ben superblij voor haar, ze is perfect voor de job. Ik ben wel benaderd voor de job van supervisor maar die wil ik niet, het extra geld is wel aardig maar ik wil niet in de stress en dat zou beslist gebeuren, het is haat en nijd tussen de supervisors en de agents en ook onder elkaar, nee, dank je wel, dan maar iets minder en gewoon mijn werk doen. Ik zou wel geinteresseerd zijn in een vaste Red Flag positie dus we zien wel of dat gebeurt.

Deze week stond ook in het teken van de Las Vegas rondes voor American Idol en Steffanie Renae, Andrea's dochter was nog volop in de race. Ze was in eerste instantie door in de ronde waar ze met 3 anderen een groepje vormde en een lied aangewezen kreeg uit de vijftiger en zestiger jaren maar toen de jury bestaande uit Jennifer Lopez, Steven Tyler van Aerosmith en Randy na twee dagen debateren erachter kwamen dat er een paar mensen meer waren doorgegaan dan de bedoeling was en ze nog tien mensen moesten laten vallen, kwam voor Stef het bericht dat dit het einde van de rit was voor haar. Jammer maar helaas en ze mag natuurlijk het volgend jaar gewoon nog een poging wagen. Natuurlijk was ik het niet de beslissing eens, er waren andere mensen die doorgingen die gewoon niet zo goed waren als haar maar hey, ik heb natuurlijk hier helemaal geen stem in. In ieder geval heeft ze ontzettend veel media aandacht gehad, lokaal op het nieuws en landelijk en ze heeft in ieder geval veel meer optredens nu.

We hebben grijs weer hier vandaag, vanmiddag worden de nodige regen en onweersbuiten verwacht dus er is niet veel meer te doen dan binnen zitten en films kijken. Ik heb geen dvd's meer die ik kan branden en nog een hele lading gedownloade Disneyfilms op mijn harde schijf, niet van een illegale website trouwens maar geript van een van Chris' vriendinnetjes. Dinsdag krijg ik een spindel met 50 dvd's om te gebruiken samen met mijn Kindle. Ik had eindelijk de benodigde centjes via Amazon bij elkaar en heb de 99 dollar Kindle besteld, met een touch screen en met WiFi dus dan kan ik eindelijk boeken gaan downloaden via de bieb, gratis uiteraard.

Voor iedereen die geinteresseerd is, ik heb ook een keileuke website ontdekt, pinterest.com, je kunt lid worden via een uitnodiging en je vind allerlei hele aparte dingen van taart recepten tot haak en brei ideeen, ik heb er alleen even aan gesnuffeld zover maar het ziet er veelbelovend uit.

We hebben een paar jarigen komende week die ik wil feliciteren. In de allereerste plaat Marianne die op 21 februari jarig is, van harte maedje en een geweldige dag met Frits en de kids en een dikke kus, dan ook Mieke die op 23 februari haar verjaardag viert, ongetwijfeld samen met Frans en de spruitjes en ook Piet Manders, de man van mijn



Vriendin Rita in de Zeilberg, allemaal van harte.

Fije vastelavond dagen en tot schrijfs...Mariet

Geen opmerkingen:

Een reactie posten