zondag 6 oktober 2019

Klaar met soap opera's

Onrust teistert mijn
Ouder Wordend lijf
Golven van spanning
Gevoelens van verbanning
Van Al wat me Jong hield
Lang gelee
De zilte geur van de zee
De hoge wind in de bomen
Verwachtingen
Nooit uitgekomen
Wachten nu op het doorbreken
Van de dam
Van nog moet, mag
Wat nog Kan
Muziek en jouw handen
Temmen mij
Houden mij nog aan Banden
Laat me drijven
Laat me zweven
Laat mij stijgen
Boven alles uit
Al is het maar voor even.

Goeiemiddag lieve mensen

Tja, wat een weekje weer, ik val dadelijk in een gigantisch geweldig mooi gat als ik verhuis, geen drama meer, geen gezeur (alleen misschien van mij), geen geschreeuw...ik verlang naar stilte.

Het was weer flink raak deze week, na een paar dagen spanning. Natuurlijk kwam er niks van zondag, de plannen voor de mall en de nail salon want na een paar ontzettend sullige smoesjes naar Ravyn en beloftes voor het komende (dit weekend) was het heel zielig voor het kind dat duidelijk het slachtoffer is in dit alles. Dat kan ik vanmorgen heel goed merken aan haar, grote mond, weglopen, niet luisteren en klagen.
April zou dinsdag gaan werken, nee dus, toen ja ik werk woensdag, nee en toen donderdag vroeg ik ga je vandaag dan werken en de bom plofte. Ze was bang om auto te rijden, ze kon niemand vinden voor een lift, haar leven was verschrikkelijk, Ian deed niet genoeg voor haar (hij doet alles, zij niks) en ik, gebeurt zelden, verloor mijn geduld.
Ik vertelde haar dat ze alles gebruikte als een excuus, dat ze echt niet de goede moeder was die ze beweert te zijn, tegen iedereen, op facebook, dat het allemaal een grote zeepbel is, dat ik haar dochter onderhoud en niet zij. Natuurlijk schreeude ze tegen mij dat ik niet wist wat zij doormaakte (ik zei, ik verloor mijn man aan kanker, denk je niet dat ik weet wat het leven met je kan doen), dat was helemaal niks tegenover wat zij meemaakte !!
Later kwam ze haar excuses aanbieden en daar blijft het dan weer bij, ze is nog steeds niet gaan werken, het verjaardagsfeestje van Ravyn gisteren werd verschoven naar vandaag en weer afgezegd.
Ravyn is nu met Raini naar Pride, het regenboog festival hier in Jax en Ian is helemaal aan het einde van zijn latijn.

Ik moest weg en natuurlijk hoorde ik op het laatste moment voor het naar bed gaan dat VYNL speelde, vrijdag avond in Middleburg dus dat was precies wat ik nodig had, muziek en some Ricky time.
Hij was zo blij mij te zien, hij was heel ongerust geweest en we bleven lekker lang hangen na het optreden en toen ik naar huis reed wist ik precies wat ik deed en wilde, komende zaterdag hebben we bijna de hele dag samen, op hun jaarlijkse festival, VYNL speelt als eerste om 12.20 maar eerst is er ontbijt en zo.

Vrijdag gaf mijn grasmaaier de geest, start wel maar slaat gelijk af dus Ian ging aan de gang om eracher te komen wat er aan de hand was, alles was schoon, motor, benzine leiding dus geen idee. Het apparaat is meer dan 10 jaar oud maar ik wilde eigenlijk niet heel veel geld uitgeven aan een nieuwe omdat het nog maar voor een paar maanden is, 179 dagen welgeteld.
Ik ging naar de pawn shop (pandjes huis) en laat daar een maaier buiten staan, zo goed als nieuw, een keer gebruikt, volle tank en de prijs 99.97. De man binnen zei, als je me 80 dollars cash geeft is hij van jou, hij holp me met de maaier in de auto zetten, moest de handle eraf koppelen en nu staat hij in het schuurtje. Hij startte direct, maait goed en nu wachten we eigenlijk op een regenloze dag.

MIsschien maak ik me later lekker moe met de achtertuin maaien. Ian wil graag weg maar Georgia gaat niet want Kelly werkt, ik wil eigenlijk niet weggaan en April hier alleen laten want ik vertrouw haar voor geen meter, erg he !!

Morgen heb ik een telefoon afspraak met een bedrijf hier in Jax dat goederen verscheept, vrijdag met Social Security over mijn aow waar ik sinds 5 december recht op ga krijgen dus het wordt een interessante week, niet dat mijn leven saai is, ver van dat.
Komende week is het ook customer service week dus er wordt vanalles op het werk georganiseerd, lunch, spelletjes, verkleedpartijen maar ik heb het zo'n beetje allemaal wel gezien, het wordt elk jaar minder. Ik heb in ieder geval mijn volle bonus binnen voor dit afgelopen kwartaal, wordt overgemaakt in november. Nog een afbetaling, 200 dollars en mijn auto is echt van mij en ik heb net de laatste maanden autoverzekering betaald totdat ik weg ga.

Het lijkt erop dat de hitte langzaam wegtrekt maar de ventilatoren draaien nog steeds hun rondjes en ik ben klaar voor kouder weer, ik zal deze warmte best wel gaan missen maar voor nu is het even genoeg, het is oktober en warme chocomel en speculaasjes (die weer binnen zijn bij de aldi) lonken met geuren en smaken. 

Fijne week allemaal, liefs van Mariet XX


25 opmerkingen:

  1. Hallo vrienden, dit is mijn getuigenis. we zijn 5 jaar getrouwd en 9 jaar samen. we waren 4 maanden gescheiden. Hij wil eruit en is niet bereid om ons huwelijk te redden. We zijn een geweldig stel geweest (althans dat geloofde ik) en maken zelden ruzie. Maanden voordat hij het huis verliet, was hij zo inactief en sliep hij veel. Ik realiseerde me dat hij een emotionele affaire had met iemand en hij bevestigde dat hij zich tot haar aangetrokken voelde. Toen zei hij dat hij niet meer verliefd op me was en niet met me kon leven. Ik heb maandenlang gesmeekt, gehuild, enzovoort. Ik had zoveel hulp nodig en ik wil mijn man terug naar mij. Ik was op internet aan het surfen toen ik een getuigenis van een dame zag over hoe Dr. Ajayi de grote spreukzweerster die hielp bij het genezen van fibroid en zij in staat was om een ​​eigen kind te krijgen dat in draai herstelde vrede in het huis. ze laat zijn contact vallen en ik heb het gekopieerd, eerst was ik sceptisch over contact, maar ik heb echt een duurzame oplossing voor mijn probleem nodig, dus stuur ik hem een ​​bericht met uitleg over mijn situatie, hij zei dat ik er zeker van moest zijn dat mijn man zal komen terug naar mij als ik zou moeten doen wat hij hem opdroeg, ik deed alles wat hij me vertelde te doen en op de vierde dag kreeg ik een verontschuldigende tekst van hem dat hij niet weet wat hem overkwam, op die avond kwam hij terug naar huis en pleitte voor al zijn verkeerde daden en sindsdien zijn onze liefde en ons huwelijk sterker geweest. Ik wil de geweldige spreukspeler Dr. Ajayai speciaal bedanken voor zijn goede werk en voor het weer gelukkig maken in mijn leven. Als je hetzelfde huwelijksprobleem ervaart of als je andere problemen hebt die je naar beneden drukken, neem dan vandaag contact op met Dr. Ajayi via e-mail: Drajayi1990@gmail.com of Whatsapp-nummer: +2347084887094. Hij is in staat om elke soort spreuk uit te voeren die je maar kunt bedenken, ik ben een levende getuigenis.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mijn naam is Eva Bray en kom uit de VS. Ik moet dit wonderbaarlijke getuigenis geven, dat tot nu toe voor mij nog steeds ongelooflijk is. Ik had 3 jaar geleden een probleem met mijn man, wat leidde tot onze breuk. toen hij het uitmaakte, was ik niet meer mezelf, ik voelde me zo leeg van binnen, mijn liefde en financiële situatie werden het ergst, totdat een goede vriend van mij Magret me vertelde over een spreukenmaker die haar hielp bij hetzelfde probleem, zijn naam is Dr. ODIBOH. Ik stuur een e-mail naar Dr. ODIBOH, de spreukmaker en ik vertelde hem mijn problemen, en ik deed wat hij van me vroeg, om het lange verhaal kort te maken. Voordat ik wist wat er aan de hand was, belde mijn man me en vertelde me dat hij binnen 2 dagen bij me terug zou komen en ik was zo blij dat hij weer bij me was. We hebben twee kinderen samen en we zijn blij. Dank aan Dr. ODIBOH voor het redden van mijn relatie en ook voor het redden van die van anderen. Ga door met uw goede werk meneer, als u geïnteresseerd bent om contact met hem op te nemen en dit goede nieuws zoals ik te getuigen, is het e-mailadres van de geweldige spreukgever (odibohsolutionhome@gmail.com)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mijn naam is Eva Bray en kom uit de VS. Ik moet dit wonderbaarlijke getuigenis geven, dat tot nu toe voor mij nog steeds ongelooflijk is. Ik had 3 jaar geleden een probleem met mijn man, wat leidde tot onze breuk. toen hij het uitmaakte, was ik niet meer mezelf, ik voelde me zo leeg van binnen, mijn liefde en financiële situatie werden het ergst, totdat een goede vriend van mij Magret me vertelde over een spreukenmaker die haar hielp bij hetzelfde probleem, zijn naam is Dr. ODIBOH. Ik stuur een e-mail naar Dr. ODIBOH, de spreukmaker en ik vertelde hem mijn problemen, en ik deed wat hij van me vroeg, om het lange verhaal kort te maken. Voordat ik wist wat er aan de hand was, belde mijn man me en vertelde me dat hij binnen 2 dagen bij me terug zou komen en ik was zo blij dat hij weer bij me was. We hebben twee kinderen samen en we zijn blij. Dank aan Dr. ODIBOH voor het redden van mijn relatie en ook voor het redden van die van anderen. Ga door met uw goede werk meneer, als u geïnteresseerd bent om contact met hem op te nemen en dit goede nieuws zoals ik te getuigen, is het e-mailadres van de geweldige spreukgever (odibohsolutionhome@gmail.com)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mijn naam is Eva Bray en kom uit de VS. Ik moet dit wonderbaarlijke getuigenis geven, dat tot nu toe voor mij nog steeds ongelooflijk is. Ik had 3 jaar geleden een probleem met mijn man, wat leidde tot onze breuk. toen hij het uitmaakte, was ik niet meer mezelf, ik voelde me zo leeg van binnen, mijn liefde en financiële situatie werden het ergst, totdat een goede vriend van mij Magret me vertelde over een spreukenmaker die haar hielp bij hetzelfde probleem, zijn naam is Dr. ODIBOH. Ik stuur een e-mail naar Dr. ODIBOH, de spreukmaker en ik vertelde hem mijn problemen, en ik deed wat hij van me vroeg, om het lange verhaal kort te maken. Voordat ik wist wat er aan de hand was, belde mijn man me en vertelde me dat hij binnen 2 dagen bij me terug zou komen en ik was zo blij dat hij weer bij me was. We hebben twee kinderen samen en we zijn blij. Dank aan Dr. ODIBOH voor het redden van mijn relatie en ook voor het redden van die van anderen. Ga door met uw goede werk meneer, als u geïnteresseerd bent om contact met hem op te nemen en dit goede nieuws zoals ik te getuigen, is het e-mailadres van de geweldige spreukgever (odibohsolutionhome@gmail.com)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mijn naam is Eva Bray uit de VS. Ik moet dit wonderbaarlijke getuigenis afleggen, dat tot nu toe voor mij nog steeds ongelooflijk is. Ik had 3 jaar geleden een probleem met mijn man, wat leidde tot onze breuk. toen hij het uitmaakte, was ik niet meer mezelf, ik voelde me zo leeg van binnen, mijn liefde en financiële situatie werden het ergst, totdat een goede vriend van mij Magret me vertelde over een spreukenmaker die haar hielp bij hetzelfde probleem, zijn naam is Dr. ODIBOH. Ik stuur een e-mail naar Dr. ODIBOH, de spreukmaker en ik vertelde hem mijn problemen, en ik deed wat hij van me vroeg, om het lange verhaal kort te maken. Voordat ik wist wat er aan de hand was, belde mijn man me en vertelde me dat hij binnen 2 dagen bij me terug zou komen en ik was zo blij hem terug te hebben. We hebben twee kinderen samen en we zijn blij. Dank aan Dr. ODIBOH voor het redden van mijn relatie en ook voor het redden van die van anderen. Ga door met uw goede werk meneer, als u geïnteresseerd bent om contact met hem op te nemen en dit goede nieuws zoals ik te getuigen, is het e-mailadres van de geweldige spreukgever (Odibohsolutionhome@gmail.com)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik ontdekte dat mijn man iemand ziet. Hij begon laat thuis te komen van zijn werk, hij gaf nauwelijks meer om mij of de kinderen, soms gaat hij uit en komt ongeveer 2-3 dagen niet eens thuis. Ik heb er alles aan gedaan om dit probleem op te lossen, maar het mocht niet baten. Ik werd erg ongerust en had hulp nodig. Terwijl ik op een dag op internet aan het surfen was, kan dr. AJAYI helpen bij het oplossen van huwelijksproblemen, het herstellen van verbroken relaties, enzovoort. Dus ik vond dat ik hem eens moest proberen. Ik heb contact met hem opgenomen en hij heeft een spreuk voor me gedaan. Twee dagen later kwam mijn man naar me toe en verontschuldigde zich voor het onrecht dat hij had begaan en beloofde hij het nooit meer te doen. Sindsdien is alles weer normaal. Mijn familie leeft weer gelukkig samen. Allemaal dankzij Dr. AJAYI. Als je een spreukgever nodig hebt die een spreuk kan uitspreken die echt werkt, raad ik je aan contact met hem op te nemen. Hij zal je niet teleurstellen. Whatsapp / viber: +2347084887094 Mail: drajayi1990@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Toen ik Dr. Wale vond, had ik dringend mijn ex-geliefde terug moeten brengen. Hij verliet me voor een andere vrouw. Het gebeurde zo snel en ik had helemaal niets te zeggen over de situatie. Hij heeft me na 3 jaar gedumpt zonder uitleg. Ik neem contact op met Dr. Wale via zijn website en hij vertelde me wat ik moet doen voordat hij me kan helpen en ik deed wat hij me zei te doen, nadat ik had voorzien wat hij wilde, sprak hij een liefdesbetovering uit om ons weer bij elkaar te brengen . Kort nadat hij zijn betovering had gedaan, begon mijn vriend me weer te sms'en en voelde hij zich vreselijk om wat hij me zojuist had aangedaan. Hij zei dat ik de belangrijkste persoon in zijn leven was en dat weet hij nu. We gingen samenwonen en hij stond meer voor me open dan voorheen en hij begon meer tijd met me door te brengen dan voorheen. Sinds Dr. Wale me heeft geholpen, is mijn partner erg stabiel, trouw en dichter bij mij dan voorheen. Ik beveel Dr. Wale ten zeerste aan aan iedereen die hulp nodig heeft. E-mail: drwalespellhome@gmail.com Bel hem of voeg hem toe op WhatsApp via: + 2349015141346 / Viber

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik was op zoek naar hulp op internet om mijn ex-man terug te krijgen nadat hij 5 maanden geleden van me scheidde, ik kwam zoveel getuigenissen van verschillende mensen tegen en ze hebben het allemaal over deze geweldige man genaamd Doctor ODIBOH DADA over hoe hij hen hielp red hun huwelijk en relaties en ik neem ook contact met hem op via zijn e-mail (odibohsolutionhome@gmail.com) en leg hem mijn probleem uit en hij heeft het goed gedaan door me te helpen mijn gescheiden man binnen 3 dagen terug te krijgen en later werd ik zwanger voor hem, want we zijn 6 jaar getrouwd geen zwangerschap .. ik geloof nooit dat zoiets als dit mogelijk kan zijn maar nu ben ik er een levend getuigenis van omdat dokter ODIBOH DADA mijn geliefde daadwerkelijk terugbracht en me ook hielp zwanger te raken , Als je relatieproblemen hebt of een probleem met het leven zelf, neem dan contact op met dokter ODIBOH DADA voor hulp via zijn e-mail: odibohsolutionhome@gmail.com of whatsapp +2347048883838. Dan beloof ik je dat je tenslotte, net als ik, redenen zult hebben om te vieren.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. CHRISTMAS LOAN! CHRISTMAS LOAN !! CHRISTMAS LOAN !!! WE OFFER ALL TYPES OF LOANS AT 3%. WE CAN HELP ANYONE TO GET A LOAN, WITH SMOOTH AND EFFECTIVE SERVICES. I am Mr. Mike Morgan, in good standing, the money legitimate and reputable company Lender I lend money to people who need financial assistance. Do you have bad credit or do you
    need money to pay the bills? I want to use this medium to inform you that I am trustworthy to the beneficiary as I will be happy to offer you a loan. No credit check, 100% guaranteed. email: muthooth.finance@gmail.comNote: Only welcome serious people because we are legit and willing to fund loans for real people and serious. To return to us with the following information if you are interested:
    First and Last Name: Country: State: Phone: Amount Needed as Loan: Loan Duration: Sex: Workplace: Monthly Income:
    Once we receive your email, we will send you our loan conditions for the procedure. please contact our company email or whatsapp: Company email: muthooth.finance@gmail.com WhatsApp: +91-7428831341

    BeantwoordenVerwijderen
  10. mijn vriend heeft het uitgemaakt na een relatie van 7 jaar. het begon met kleine misverstanden, waarna hij me vertelde dat het goed zou zijn om een pauze te nemen, wat volgens mij een breuk is geworden. Hij zoekt mij niet langer, hij blokkeerde mijn nummer en mensen zeiden dat ze hem met een ander meisje zagen dit bracht tranen in mijn ogen omdat we op het punt stonden te trouwen, ik zocht hulp toen ik deze spirituele man tegenkwam genaamd Dr Ajayi die heeft geholpen veel mensen hebben een relatieprobleem, ik sprak met hem over mijn situatie en hij beschreef mij het proces om terug te komen met mijn geliefde, ik volgde zijn instructies en vandaag ben ik blij omdat mijn man terugkwam na 5 maanden uiteenvallen en wij zijn nu gelukkig getrouwd. Als je de hulp van een spreukgever nodig hebt voor een relatieprobleem, neem dan contact op met Dr Ajayi voor een blijvende oplossing. Whatsapp / Viber-nummer: +2347084887094 of e-mail: drajayi1990@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  11. als u oplossingen nodig heeft voor uw relatie of huwelijksproblemen, neem dan contact op met dr.ISIKOLO (https://isikololovetemple.com)
    Ik ben hier om te getuigen hoe deze krachtige spreukmaker genaamd DR ISIKOLO me heeft geholpen mijn relatie te herstellen. Ik was diepbedroefd toen mijn verloofde me vertelde dat hij niet langer geïnteresseerd is om met me te trouwen omdat hij een affaire had met de andere vrouw waar hij werkt. Ik huilde en snikte elke dag, totdat het zo erg werd dat ik het internet om hulp zocht, dat was toen ik een recensie las over het geweldige werk van DR ISIKOLO, toen nam ik contact met hem op voor hulp om mijn geliefde terug te krijgen, hij hielp me een krachtige (liefdesbetovering voor verzoening) uit te spreken en tot mijn grootste verrassing, na 48 uur de liefdesbetovering te hebben gedaan, kwam mijn verloofde terug op zijn knieën en smeekte me om hem te vergeven We zijn nu gelukkig getrouwd en alle dank gaat uit naar DR ISIKOLO Wonders voor het helpen mij, red mijn relatie, je kunt contact opnemen met DR ISIKOLO via zijn e-mailadres: isikolosolutionhome@gmail.com Je kunt hem ook Whatsappen op +2348133261196.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hallo, mijn naam is Dora Florian, ik wil mijn geweldige ervaring delen met de beste spreukenmaker DR ISIKOLO. Mijn man bedroog me en toen ik erachter kwam, hadden we ruzie die ertoe leidde dat hij voor een scheiding moest instemmen. ik huilde en werd ziek toen ik online naar liefdesquotes zocht ik zag mensen praten over DR ISIKOLO en zijn geweldige werk wiens zaak vergelijkbaar was met het mijne ze lieten zijn contactgegevens achter ik nam contact met hem op en legde alles aan hem uit in diepe tranen en hij vertelde het me maak je geen zorgen dat mijn man na 48 uur terugkomt en de scheiding annuleert en bij mij terugkomt. nadat ik alles had gedaan wat hij me vroeg te doen tot mijn grootste verbazing, twee dagen na avond, was het mijn man, hij knielde neer en smeekte me om hem terug te accepteren en ik twijfelde aan zulke dingen of ze ooit bestaan ​​van werk voor iemand anders dan hier ik ik getuig er ook over. nogmaals bedankt DR ISIKOLO je bent inderdaad een zegen voor mij hij kan je ook helpen contact op te nemen met: isikolosolutionhome@gmail.com of je kunt hem ook Whatsappen op +2348133261196
    website: https://isikololovetemple.com

    BeantwoordenVerwijderen
  13. DIRECTE BETAALBARE PERSOONLIJKE / ZAKELIJK / HUIS / INVESTERINGSLENING AANBIEDING ZONDER KOSTEN / STRESS NEEM VANDAAG VIA Whatsapp +19292227023 E-mail drbenjaminfinance@gmail.com

    Wij zijn financiële adviseurs die betrouwbare leningen verstrekken aan particulieren en financiering verstrekken voor het opstarten van bedrijven, huizen en projecten. Ben je het zoeken naar leningen beu of zit je in een financiële puinhoop. Heeft u een lage kredietscore en vindt u het moeilijk om leningen te krijgen van banken en andere financiële instellingen? Maak u dan geen zorgen meer, want wij zijn de oplossing voor uw financiële tegenslagen. we bieden alle soorten leningen aan, variërend van $ 5.000,00 tot $ 533.000.000,00USD met een lage rente van 2% en een looptijd van 1 tot 35 jaar om de lening veilig en ongedekt terug te betalen. Verliest u 's nachts slaap en maakt u zich zorgen over hoe u een Legit Loan Lender kunt krijgen? Neem contact met ons op via Whatsapp +19292227023 E-mail drbenjaminfinance@gmail.com

    Deel dit om nu een ziel te helpen, bedankt

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Het leven kan lastig zijn en geloof me, het leven heeft me veel parten gespeeld, ik geloof nooit in voodoo of spreuken, hoewel ik er wel een paar boeken over heb gelezen. Een speciale man genaamd dr. Ajayi bewijst mij dat voodoo / spreuken echt is en bestaat. Mijn naam is Lucia en ik ben 45 jaar oud, heb drie kinderen en een liefhebbende echtgenoot. 8 goede maanden lang was ik in een depressieve toestand omdat mijn man op een bepaalde ochtend wakker werd en het huis verliet met wat van zijn kleren zonder enige uitleg, ik wachtte tot hij die dag thuiskwam maar hij was nergens te vinden, ik belde en zei dat hij niet langer meer geïnteresseerd was in ons huwelijk of de kinderen, dit raakte mijn huid koud en ik was in shock omdat ik me niet kan herinneren dat we een probleem hadden, later ontdekte ik dat hij met een andere vrouw was, allemaal praten en poging om hem terug naar huis te laten komen was een mislukking, hij gedraagt ​​zich alsof hij me nooit eerder heeft gekend. Ik las een artikel op een website toen ik een getuigenis zag van een vrouw die beweert dat dr. Ajayi haar heeft geholpen haar familieproblemen op te lossen, en ze heeft zijn contact laten vallen. Ik koos de contactpersoon en stuurde een bericht naar de spreukenmaker Dr Ajayi, ik legde hem mijn problemen uit, hij zei dat ik me geen zorgen moest maken dat alles goed komt. Ik heb mijn twijfels, maar besloot het eens te proberen. Ik kreeg somnl casting op een ochtend dat ik een klop op de deur hoorde, het was mijn man die buiten stond, hij zei dat hij niet wist wat hij aan het doen was en kan niet eens herinneren hoe lang hij het huis uit is geweest, ik ben erg blij om mijn man terug te krijgen en alle dank gaat uit naar dr. Ajayi, de spreukgever, sinds Contact met hem is mijn leven soepel verlopen en ik wil dat mensen die door mijn vorige toestand gaan, snelle hulp hebben. Daarom geef ik mijn getuigenis. Dus als je een levensmoeilijkheid doormaakt, neem dan contact op met Dr Ajayi via e-mail: drajayi1990@gmail.com of Viber Whatsapp: +2347084887094 en je zult blij zijn dat je dat gedaan hebt.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Mijn reis naar het herstel van het huwelijk begon 7 dagen geleden toen mijn vrouw van 42 jaar me veranderde voor een man die 10 jaar jonger was. Ik ben 57 en zij is 55. Ik ging door de woestijn en tijdens mijn reis vond ik dokter Isikolo. God gebruikte hem om mijn gebroken hart te genezen en nam mijn pijn weg met zijn krachtige liefdesbetovering. het was moeilijk voor mij om haar zonder succes terug naar huis te krijgen en het werd een kwelling voor mijn kinderen en ik. Ik vertrouw de Heer en ik weet dat Hij mijn huwelijk zal herstellen. ik legde hem alles uit en hij vertelde me wat ik moest doen en hij deed zijn deel en mijn vrouw keerde in minder dan 48 uur terug naar huis, naar mij en onze kinderen. We hebben geloof nodig. Geloof is de zekerheid van dingen waarop we hopen en de overtuiging van dingen die we niet zien. Mannen en vrouwen geef alsjeblieft niet op, God kan dokter Isikolo gebruiken om je huwelijk of je relatie te herstellen. Verlies de hoop niet. Je moet verliefd worden op de Heer. Neem contact op met dokter Isikolo voor een krachtige liefdesbetovering van God. via e-mail sikolosolutionhome@gmail.com.com of zijn WhatsApp op: +2348133261196.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. KRACHTIGE LIEFDE SPREUKEN EN VERLOREN LIEFDE SPREUKEN OM VERLOREN MINNAAR TERUG TE BRENGEN, NEEM CONTACT OP MET DR ISIKOLOL VIA WHATSAPP +2348133261196
    Ik ben teruggekeerd met mijn ex-vriend met de hulp van DR ISIKOLO, de beste spell-caster online, en ik raad DR ISIKOLO ten zeerste aan aan iedereen die hulp nodig heeft. Ik wil getuigen hoe ik mijn vriend terug heb gekregen nadat hij het uit was met mij, we zijn al 3 jaar samen, onlangs ontdekte ik dat mijn vriend een affaire had met een ander meisje, toen ik hem confronteerde, leidde dat tot ruzies en hij maakte het uiteindelijk uit met me, ik zag een bericht in een relatieforum over een spreukenmaker die mensen helpt hun verloren liefde terug te krijgen door middel van liefdesbetovering, eerst twijfelde ik eraan maar besloot het eens te proberen, toen ik contact opnam met deze spreukgever via zijn e-mail, en hij vertelde me wat ik moest doen en ik deed het, daarna deed hij een liefdesbetovering voor mij. 48 uur later belde mijn vriend me echt en vertelde me dat hij me zo erg mist, zo geweldig !! Dus zo kwam hij diezelfde dag terug, met veel liefde en vreugde, en hij verontschuldigde zich voor zijn fout en voor de pijn die hij mij had bezorgd. als je hier bent en je hebt je ex terug nodig of je man is verhuisd naar een andere vrouw, huil dan niet meer, neem nu contact op met deze machtige spreukgever. Hier is zijn contactpersoon: e-mail hem op: isikolosolutionhome@gmail.com.com of zijn WhatsApp op: +2348133261196

    BeantwoordenVerwijderen
  17. DR ISIKOLO heeft het weer voor me gedaan nadat hij me had geholpen mijn man terug te krijgen. Ik wil de wereld laten weten over DR ISIKOLO, de grote spreukenmaker, die mijn geliefde echtgenoot terugbracht toen ik dacht dat alle hoop verloren was. dus ik nam contact met hem op en voldeed aan alles wat hij me had opgedragen en inderdaad, ik kreeg het resultaat binnen 48 uur, zoals hij me verzekerde. DR ISIKOLO gebruikte zijn krachtige spreuk om een ​​glimlach op mijn gezicht te toveren door mijn man terug te brengen met zijn spreuk. sindsdien houdt hij meer van me dan ik ooit had verwacht, dus ik heb mezelf beloofd dat ik de wereld zal laten weten over DR ISIKOLO omdat hij een geweldige man is. Heeft u problemen in uw relatie? heeft je partner het uitgemaakt en je houdt nog steeds van hem of haar en wil je hem of haar terug? Heeft u een probleem met uw financiën? of heb je wat voor hulp dan ook nodig, neem dan vandaag nog contact op met DR ISIKOLO, want ik geef je 100% garantie dat hij je zal helpen net zoals hij mij heeft geholpen. Het e-mailadres van DR ISIKOLO is: isikolosolutionhome@gmail.com.com of zijn WhatsApp/Viber hem op: +2348133261196.
    Website: https://isikololovetemple.com

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Terugkomen met je ex-geliefde, dringend met liefdesbetovering is echt de beste spreukgieter met 100% garantie .. mijn naam is Kimberly Johnson. ik heb nooit in liefdesspreuken of magie geloofd totdat ik contact opnam met deze spreukenmaker genaamd DR ISIKOLO waar zoveel mensen online over hebben getest, is krachtig. Mijn partner begon zich te misdragen en had een affaire met een dame die ik niet kende na de zware en moeilijke tijden en verliet me. we gingen samen door en mijn leven stond op zijn kop omdat onze relatie al 4 jaar duurt. Ik hield echt van hem. Zijn moeder was tegen mij en hij had geen goedbetaalde baan, dus toen ik deze spreukenmaker ontmoette, vertelde ik hem wat er was gebeurd en legde ik de situatie van de dingen eerst aan hem uit.Ik was onbeslist, sceptisch en twijfelachtig, maar ik probeerde het gewoon en binnen 2 dagen, nadat hij alles had nageleefd en voorzien van alles wat hij nodig had om voor mij te werken, belde mijn man me zelf en kwam naar me toe met zijn excuses dat alles was geregeld met zijn moeder en familie en hij kreeg een nieuw sollicitatiegesprek, dus we moesten getrouwd, ik geloofde niet dat het zo werkte en het was inderdaad geweldig en ik ben trots om te getuigen en DR ISIKOLO te waarderen omdat hij gewoon de beste is die je ooit ergens kunt vinden. je hebt een effectieve en echte spell-caster nodig voor elk probleem in je leven je kunt contact opnemen met Dr. ISIKOLO via de website: https://isikololovetemple.com of zijn e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com.com of zijn WhatsApp/Viber hem op: +2348133261196

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Lees en neem ook contact op met DR ISIKOLO als je een krachtige liefdesbetovering nodig hebt om je verbroken relatie te herstellen.
    Ik ben gescheiden van mijn man toen ik zes maanden zwanger was van mijn tweede kind. We hadden non-stop ruzie en ruzie gehad sinds de dag dat ons eerste kind werd verwekt, geen liefde of vertrouwen meer van hem, dus hij scheidde van mij. En al die tijd heb ik allerlei verschillende manieren geprobeerd om hem terug te krijgen, ik heb ook een aantal verschillende spreuken casters hier in mijn land geprobeerd, maar geen van hen kon Richard bij mij terughalen. Alleen dr. ISIKOLO garandeerde me een dringende spreuk van 48 uur en hij verzekerde me dat mijn man weer bij me zal zijn. Ik schrijf u om u te bedanken en diep te bedanken voor het nakomen van uw beloften en voor het gebruik van uw begaafde en grote krachten om hem terug naar huis te brengen. Ik vond het geweldig om te weten dat je gespecialiseerd bent in het herenigen van geliefden. Dank u, mijnheer, dat u me door de ergste tijden van mijn leven hebt geholpen, dat u zo'n geweldige spreukmaker bent geweest en dat u me een liefdesbetovering hebt gegeven die me zoveel vreugde heeft gebracht in mijn huwelijk. Mijn man is terug en beloof me nooit meer te verlaten. Als je aan zijn bekwaamheid twijfelt, vertrouw me dan. Je moet een gok wagen. Het loont op manieren die je je niet eens kunt voorstellen. Als je hun op dit moment bent en je hebt een krachtige en dringende liefdesbetovering nodig om je ex terug te brengen, neem dan nu contact op met DR ISIKOLO, hij is het enige antwoord om je verbroken relatie of huwelijk te herstellen. isikolosolutionhome@gmail.com of zijn WhatsApp: +2348133261196.

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Help me Dr. Isikolo (https://isikololovetemple.com) te vieren voor zijn grote hulp. Ik ben een van die mensen die zeiden dat ik nooit een paranormaal begaafde of een goochelaar of wat dan ook zal bellen om me te helpen met mijn problemen - en zeker niet mijn liefdesproblemen, maar ik bereikte het punt waarop ik wist dat ik wat begeleiding nodig had, en ik ben zo blij dat ik deze man heb gevonden die dr. Isikolo heet. Toen ik Omar bijna verloor in een van onze domme gevechten en constante discussies (hij maakte het uit), dacht ik dat ik alles kwijt was. ik huil de hele dag en denk dat hij nooit meer bij me terug zal komen. Ik heb zoveel getuigenissen gelezen over de liefdesbetovering van Dr. Isikolo, hoe hij hielp om zijn ex-geliefde terug te brengen. Ik mail hem snel. en krijg ook mijn man terug met zijn liefdesbetovering. En toen ik het meest wanhopig was, maakte hij geen misbruik van me. Je hebt een zeer goede dienst bewezen voor een persoon in echte nood. Ik weet niet hoe je het deed, of hoe deze magie werkt, maar het enige dat ik weet is, HET WERKT en mijn man kwam binnen 48 uur bij mij terug zoals hij me beloofde !! David, mijn man en ik, zijn gelukkig weer bij elkaar en ik zal dr. Isikolo altijd dankbaar zijn. e-mail hem voor elke vorm van hulp is zeer bekwaam en betrouwbaar voor hulp: isikolosolutionhome@gmail.com of je kunt hem ook WhatsApp op +2348133261196

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Wat kan ik zeggen, ik ben een schot in de roos als Dr Isikolo niet was geweest, zou ik nu niet gelukkig zijn geweest, hij heeft iets geweldigs voor me gedaan dat ik niet alleen voor mezelf kan houden ben niet dat soort mensen dat je na de goed werk ze zullen wegrennen daarom laat ik de mensen daarbuiten elke dag weten dat er een machtige grote man als jij bestaat, die ooit zal geloven dat Rita mijn vriendin nog steeds bij me terug kan komen smeken op haar knieën na me over 7 maanden te hebben geleefd Dr. Isikolo heeft een klus voor me gedaan waardoor ik geloof dat er een echte krachtige spreukmachine is, maar het is gewoon geduldig om een ​​machtige te hebben zoals Dr. Isikolo ik kan het bewijzen aan iedereen die contact wil opnemen met deze geweldige man, zal er geen spijt van krijgen want Dr. Isikolo bracht mijn geliefde terug binnen 48 uur nadat ik bedrogen ben door die online spell casters die op zoek zijn naar geld van mensen, maar op dit moment ben ik van plan om met haar te trouwen ben zo blij heel erg bedankt Dr. Isikolo ik waardeer het echt, ik bid dat je doet hetzelfde met mensen die hulp nodig hebben f van jou. nogmaals bedankt mijn vrienden daarbuiten in elk soort probleem dat u ondervindt, probeer contact op te nemen met Dr Isikolo en bespreek het met hem en kijk wat er daarna zal gebeuren, hier is de website: https://isikololovetemple.com en e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com of je kunt hem ook Whatsappen op +2348133261196.

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Effectieve krachtige liefdesbetovering om je ex-geliefde nu terug te krijgen, kijk op DR ISIKOLO
    Ik heb zojuist de wonderen meegemaakt van de liefdesbetovering van Dr. Ik nam contact met hem op nadat ik zoveel getuigenissen van verschillende mensen had doorgenomen, hoe hij hielp om ex-geliefde terug te brengen, ik vertelde hem over mijn man die me ongeveer 8 maanden geleden in de steek had gelaten, en het huis verliet met alles wat ik had. DR ISIKOLO zei me maar 3 keer te glimlachen en gerust te zijn, hij zal alles in slechts 48 uur afhandelen.Na de tweede dag belde Toni me, ik was gewoon zo geschrokken, ik pakte de oproep en kon mijn oren niet geloven, hij was smeekte me echt om hem te vergeven en beloofde beloften. Hij kwam terug naar huis en gaf me ook een nieuwe auto om zijn liefde voor mij te bewijzen. ik was zo blij en belde DR ISIKOLO en bedankte hem, hij vertelde me alleen dat ik het goede nieuws over de hele wereld moest delen. Nou, als je een effectieve en echte spreukmaker nodig hebt voor een probleem in je leven, kun je contact opnemen met DR ISIKOLO zijn e-mail : isikolosolutionhome@gmail.com of je kunt hem ook Whatsappen op +2348133261196.

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Ik word elke dag wakker met een glimlach op mijn gezicht en lof zingend voor deze machtige spreukmaker genaamd Dr. Isikolo die me een grote dienst heeft bewezen door mijn relatie te redden van het uiteenvallen. Ik dacht altijd dat ik een perfecte relatie heb tot toen mijn geliefde laat thuiskwam en elke dag verschillende excuses geeft, toen besloot ik hem goed in de gaten te houden en ontdekte ik dat hij een affaire had met een ander meisje. Ik was gebroken omdat ik hem zo vertrouwde en wetende dat hij een geheime relatie heeft, me veel pijn doet en hij langer aandacht aan me besteedde of me liefde toonde. Voordat ik het wist, verliet hij me voor het meisje en ik zat in een diepe puinhoop en verloor hem aan een andere vrouw. Maar ik bedank iedereen die de contactgegevens van Dr. Isikolo op internet heeft gezet, want daardoor heb ik contact kunnen opnemen met Dr. Isikolo en hij heeft me geholpen hem binnen 48 uur terug te krijgen en vandaag is mijn relatie hersteld met liefde en meer romantiek dan ooit tevoren. Als je een relatie of huwelijkstress hebt, zal ik je een plezier doen door de contactgegevens van Dr Ben te laten vallen die via e-mail zijn: isikolosolutionhome@gmail.com of je kunt hem ook Whatsapp/Viber op +2348133261196.

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Dit is de website die ik heb gelezen over DR ISIKOLO en contact met hem heb opgenomen om me te helpen mijn ex-vriend terug te krijgen om met me te trouwen in de maand augustus van dit jaar en ik ben hier teruggekomen om over hem te posten. Dokter Isikolo zal u helpen uw probleem op te lossen, wat u ook doormaakt. Mijn naam is Anna Oscar. Posten over een spreukenmaker vind ik heel vreemd, omdat ik nooit had gedacht dat ik zou kunnen zeggen dat ik door een spreukgever werd geholpen om mijn ex-vriendje terug te brengen, zelfs toen hij me verliet vanwege ontrouw en constant misbruik en we vochten hoofdelijk en na 6 maanden geen contact. Ik las over dokter Paul van andere websites en nam contact met hem op om me te helpen en in minder dan 48 uur belde mijn ex-vriend me op en ik was blij dat hij contact met me wilde opnemen. We ontmoetten elkaar dezelfde maand en hij stelde me voor. Het was de mooiste ring. Alsjeblieft iedereen hier, neem contact op met DR ISIKOLO om je probleem voor je op te lossen en je gelukkig te maken met je relatie die je pijn doet. Liefde is het beste gevoel dat ooit is ervaren. E-mail hem op isikolosolutionhome@gmail.com Je kunt hem ook Whatsappen op +2348133261196. Website: https://isikololovetemple.com

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Ik nam mijn vrouw als vanzelfsprekend aan totdat ze weg was, ik was wanhopig om haar terug te krijgen, ik verspilde zoveel tijd en geld om mijn vrouw terug te krijgen, ik probeerde bijna alle mogelijkheden om haar terug te krijgen en niets werkte. Ik ben eenzaam geworden. Om een lang verhaal kort te maken, ik vond een spreukgebruiker, Dr. Ilekhojie. Ik zag de goede getuigenissen over zijn prachtige werk en na het lezen van de getuigenissen besloot ik dat ik het nog een laatste keer moest proberen en na de spreuken gebeurde er een wonder dat mijn vrouw thuiskwam. Het was geweldig, iedereen die hulp nodig heeft, moet contact met hem opnemen: E-mail: gethelp05@gmail.com WhatsApp / Bel hem op +2348147400259

    BeantwoordenVerwijderen