zondag 14 januari 2018

Januari nachten

De sterrenhemel in volle pracht

Alleen met mijn gedachten aan jou

In deze magische nacht

Goeie avond lieve mensen

Wat een balen, ik had net mijn hele verslag geschreven en nu is het gewoon weg dus niet getreurd en weer opnieuw beginnen maar wel wat korter denk ik.

Gisteravond, het was al donker besloot ik toch naar Georgia te gaan, ik wilde eigenlijk gewoon thuis blijven maar iets veranderde mijn gedachten. Ik liep binnen om 7.14 en kelley zei meteen, oh je hebt Martin meegebracht, ik zei ja en we hebben de beste gehoord samen op de autoradio.

Even later een belletje van Misty’s moeder, ze was heel ziek, hoge koorts door een blaasontsteking die ze al weken had maar naar de dokter, nee. Nu beefde ze helemaal en kon niet meer uit bed. Misty overtuigde haar de eerste hulp post te gaan, de ambulance kwam eraan te pas want ze kon niet lopen, later in de nacht ging Misty naar het ziekenhuis waar ze van de eerste hulp naar toe werd verwezen en bleef de hele nacht en vandaag bij haar, ze was niet terug toen ik huiswaarts ging vanmiddag.
Raini was aan het koken maar ik wilde daar niet op wachten, ik wilde niet in het donker thuiskomen en ze had vanmorgen al een uitgebreid ontbijt gemaakt met roerei, gebakken aardappeltje en uien, daarna moesten we van haar verplicht een uurtje naar buiten, vitamientjes tanken. Vannacht om een uur waren al alle auto ruiten bevroren maar vanmorgen voelde het als lente met een lekker zonnetje en het was gezellig, verhalen over Martin en altijd weer iets wat ik nog niet van hem wist, het was goed toeven daar.

Het was een drukke week ofschoon maar 4 dagen werken. Maandag op zijn sterfdag ging ik naar de film, Star Wars en daarna een lekkere lunch van het Thais restaurant, ik scoorde een Star Wars trui en toen naar huis, lekker onder de warme dekens met Melly’ Het warmde even op maar nu weer vorst tot waarschijnlijk het einde van de nieuwe week.

Na de vorige week een pakketje van Pauline en Hay met peperkoek en capuccino te hebben gekregen , kreeg ik vrijdag een pakje van Ted en Mart, hardstikke bedankt allemaal, ik vind het heel lief en wat het zal het huis lekker ruiken met die wierook die jullie stuurden.

Geniet van deze nieuwe week en volgende keer meer.

Heel veel lieve groetjes van Mariet xx

Geen opmerkingen:

Een reactie posten