zondag 26 november 2017

Meer zonnestraaltjes


Mede door de bonussen heb ik tenminste weer wat extra's in mijn spaarpotje en gisteren besloot ik ook mijn ticket te boeken voor volgend jaar.

Weer via Tui vanuit Orlando naar Amsterdam, stop in Miami maar alleen op de heenweg zoals vorig jaar. Raini heeft haar rijbewijs en een auto dus die kan me brengen als het moet maar ik ga voor een rental car denk ik als de prijs goed is.

Ik kom zaterdag morgen 23 juni aan in Amsterdam en vlieg zondag 8 juli om 12.25 weer terug dus deze keer niet zo supervroeg naar Schiphol wat ook prettig is voor degene die me moet brengen plus minder verkeer op zondag.
Ik ben nog aan het dubben over een nieuwe koffer want mijn stippeltjes koffer is nog wel goed behalve de wielen, die hangen er zo'n beetje aan te bengelen, nu hoef ik niet zoveel te lopen maar toch.

Nog 200 en iets dagen dan ben ik weer in Kessel, heerlijk vooruitzicht, tegen die tijd hebben Ruud en Klari hun baby, zie ik Frank en Aline weer na twee jaar en kan ik de meisjes weer verwennen met kadootjes en ja hoor Rob en Sylvia, ik houd me in, hehe

Allemaal veel liefs en een mooie pre Sinterklas Kapoentje tijd, Mariet xx

1 opmerking:

  1. Nadat mijn vriend van een jaar het met me had uitgemaakt, kon ik nauwelijks praten zonder te huilen. Ik voelde me verblind en wist niet wat ik moest doen. Ik wist niet of ik hem terug kon krijgen en de angst was ondraaglijk. Ik zocht het internet af en na het lezen van talloze artikelen en websites over spreuken, kwam ik Heer Zakuza nummer + 1 (740) 573-9483 tegen. Ik wilde onze relatie terug en daarom wilde ik ervoor zorgen dat ik alle mogelijke begeleiding en middelen had om dat te doen. Heer Zakuza verzekerde me dat mijn vriend bij me terug zou komen. Dus ik volgde de instructies en plannen die Heer Zakuza voor me had opgesteld en binnen 48 uur waren we weer bij elkaar en we zijn zo verliefd! Ik weet dat het niet altijd zo snel gebeurt, maar Heer Zakuza zei dat hij spreuken effectief zijn en dat deed het ook! Ik ben zo dankbaar en ik kan zeggen dat als je het uitgemaakt hebt en die persoon terug wilt krijgen, Heer Zakuza de beste is! Ik zal nooit vergeten hoeveel hij me heeft geholpen! E-mail hem nu via: lordzakuza7@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen