zondag 4 augustus 2019

De knoop is doorgehakt

Neem me Mee 
pak mijn handBlote voeten in het zandGeef me hoopHoop op meerPak me op en zet me meerWaar Jasmijn en rozen bloeienEn de bonte vogels stoeienAlleen daar Kan ik mezelf weer ontdekkenAlleen daar zal mijn harteleed vertrekkenVerwaaid door de windVerbrand door zonnegloedDrogen mijn tranenVoorgoed.

Goeiemiddag lieve mensen

Ik was jullie niet vergeten hoor, ik was alleen druk bezig vanmorgen met leuke dingen.
Ik was op tijd op en Ravyn ook, ze ging vroeg slapen gisteren want ik had haar beloofd dat als ze zelf vroeger op was dan normaal, dat we zouden gaan ontbijten bij Golden Corral dus we slopen het huis uit, de anderen slapen nu nog steeds en het is 14.00 uur. Het ontbijt was heerlijk, gebakken eieren en biefstuk zo mals dat je het niet eens hoefde te kauwen, verukkelijk !!

Daarna even naar de Aldi en de Walmart want een gezin van vier eet behoorlijk wat op in een week. Ook moesten we kijken voor een lunchbox, geisoleerd met folie en een fles voor het drinken voor als ze weer naar school gaat, in 10 dagen of zo.

Ik kocht een leuk tshirt maar ze is toch groter dan op het eerste gezicht, zo straks ruilen voor twee maatjes meer.

Gistermorgen moest ik weer een uitsloven, die garage moet tenslotte bijna leeg, ik nam al het spul van Raini onderhanden, alles sorteren en in plastic kratten zodat ze stapelbaar zijn, ze moeten nog iets meer gestapeld worden. Rond 1 uur was Ian op en ik zei, ben ik echt de enige die hier wat aan die garage doet vandaag of wat? Hij mompelde wat en ging April wakker maken en ik zei tegen haar, i'm done en liep weg. Het zweet liep langs mijn lijf, ik ging natuurlijk wel weer terug om vragen te beantwoorden en tips te geven.
Alle lege kratten en de deuren die we er in de loop van de jaren uithaalden zijn nu op de zolder gezet, er is geen vliso trap dus het was even een heisa maar nadat April alles uitgeveegd heeft is het meeste van de garage echt leeg, ziet er pico bello uit en weer een hoop aan de straat, de eetkamertafel en stoelen zijn al weg.

Nadat ik kookte en wij gegeten hadden gingen zij in de garage zitten en ik ging op tijd naar bed, ik was moe van al het sjouwen en vrijdag avond.

Het was weer een hectische week.
Afgelopen zondag ging in bij Darian zwemmen, ik had toen ook al de morgen in de garage doorgebracht en wilde even weg. Ik was laat thuis want ik moest blijven eten, Josh maakt de heerlijkste hamburgers op de barbecue !!

Maandag nacht was een ramp, om even voor tweeen ging de deurbel, Lori blafte een hele tijd en ik was klaarwakker, ik dacht eerst dat het April en Sam(antha) waren die uit gingen maar het bleek dat de een of andere idioot van tegenover Susan aan het rond gaan was en widle dat Ian de politie belde want er was iets in zijn huis.

Het duurde tot zeker 4 uur tot ik weer sliep en toen ik om half zeven opstond was ik geradbraakt. Ik ging toch op weg naar werk maar toen ik net op de snelweg kwam stond er al een file dus volgende afslag er weer af en terug naar huis, ik had een goed excuus om me ziek te melden.

Ik belde Darian om 10 uur of ik kon komen zwemmen, haar moeder Kelly was daar voor een paar dagen want Darian ging 's avonds naar een concert van Blink 182 en Lil' Wayne.

Ik bracht lunch mee en ging 's middags met Darian en kleine Josh naar de dokter die hem de medicijnen voorschrijft om rust te brengen in dat kleine warrige hoofdje.

Ze zijn aan het uitproberen wat het beste werkt, er zijn er veel met bijwerking, zo vind ik bijvoorbeeld dat hij van de pillen die hij nu neemt meer aggressief wordt, hij heeft al een paar keer auto's en zo naar mijn hoofd gegooid als ik aan het zwemmen ben. Hij is niet kwaad of zo maar blijkt het grappig te vinden, ik hou mijn hart vast als hij ouder en sterker wordt.

De praktijk van de dokter was in hetzelfde gebouw als waar Martin 5 jaar geleden zijn bestralingen kreeg, even terug in de tijd.

Ondanks dat mijn manager zei, geen gesprekken luisteren tot na 15 augustus, kreeg ik toch een devo voor mijn kiezen, gelukkig liep dat met een sisser af, het was een call waarbij ik niet echt een ticket opende, hij had wat aanmerkingen zoals altijd en ofschoon ik het er niet mee eens was hield ik deze keer mijn mond, hij heeft altijd gelijk. Hij vond het meeste erg goed en zei onder de indruk te zijn van mijn inzet om te helpen.

Ik kreeg op de laatste dag van juli nog een negatieve survey maar de klant sprak in dat hij het verkeerde nummertje had gekozen en dat ik niet beter had kunnen  zijn dus dat wordt in ieder geval meegenomen in mijn bonus, het telt gewoon dan niet, jammer genoeg betekende het wel niet groen voor de maand maar zoals Russell zei, dat is niet jouw schuld.

Vrijdag morgen had ik een afspraak met mijn huisarts, follow up op al de problemen met sinussen en hoesten.
Ik had dan ook de eerste twee uren vrij gepakt zodat ik tijd genoeg had. Alles was ok, ik was een kilootje of twee kwijt, de nieuwe pillen werken dus en er werd een dikke prop verwijderd uit mijn rechteroor dus ik hoor ook weer beter.
Ik ging daarna direct bloedprikken voor haar, november ga ik weer terug.

Op het werk duurde het zo lang want 's avonds ging ik uit.
Eindelijk was het kwart voor zes en ik ging eerst lekker eten, ik wilde naar Longhorns gaan voor soep maar ik zag een nieuw Thais restaurant.
Ze hadden kippensate met pindasaus, niet zo lekker als in Nederland, beetje slapjes maar` samen met de 4 spring rolls (dunne loempiaatjes met groentes, geen vlees) en een zoetzure rode saus daarvoor en glas heerlijke Thai thee zat ik vol.Ik reed naar Darian, ze zou meegaan naar Boondocks maar had buikgriep, bummer...ik dook in het zwembad en ging dus net na achten alleen op pad, het was maar 8 minuten rijden vanaf haar huis.

IK stapte uit op de parkeerplaats en Ricky kwam net naar buiten lopen, hij versnelde zijn pas , greep me vast en kuste me, ik zei, dat had je nodig he en hij zei, je weet niet hoe erg dat nodig was.
De een na de ander kwam binnendruppelen, ze hadden alles 's middags al opgezet.

Bruce was er en Gary kwam ook, hij straalde helemaal toen hij me zeg, zei tegen de anderen dat hij het zo fijn had gevonden dat ik maanden geleden naar zijn band optreden kwam in McClenney en dat hij nooit een groupie had gehad maar nu wel, haha.

Hij is weg bij die band, was hem teveel drama maar mist het spelen wel, synthesizer, mondharmonica en zingen, hij speelde met VYNL op de duo song van CCR, geweldig en mijn nieuwe tablet heeft alles gefilmd, superkwaliteit, beeld en geluid.

Het was een super avond, om middernacht was het over, iets vroeger als gepland maar de zaak werd gesloten.
Ik hielp nog even met inpakken en opruimen, buiten was een man die dronken was en geen idee had hoe thuis te komen, hij maakte wat stennis dus we besloten direct te vertrekken toen alles in de trailer zat.

Volgende vrijdag weer, dan vroeger om zeven uur bij Whitey's Fish Camp, net om de hoek van werk. Ik verheug me erop, er komen wat mensen van werk en Ricky en ik hebben misschien meer tijd achteraf.

En nu het nieuws van de knoop, maandag morgen heb ik mijn ticket geboekt, enkeltje huiswaarts.
Ik dacht, ik ga eens kijken wat nog meer kan dan TUI vanuit Orlando dus ik keek hier vanuit Jax en kwam uit bij Air Portugal, enkeltje van Jax naar Dusseldorf via Boston en Lissabon (zo kom je nog eens ergens) voor 500, dus goedkoper dan retour TUI want die doen niks enkele reis plus niet 2 uur rijden Orlando maar 20 minuten  naar Jax  airport en Rob hoeft niet naar Amsterdam, scheelt de helft in reis voor hem.

De reis gaat wel 20 uur duren in plaats van 10 maar och, mij maakt het niks uit.

Ik hoop dat ik tegen die tijd wel een huis heb, appartement, what ever, ik kan natuurlijk wel bij Paul terecht maar dat is tijdelijk.

De reis gaat dus zaterdag 4 april van start en ik land 5 april in Deutschland.

Ik heb iets om naar uit te kijken, ik kan beginnen te denken over wat weg moet, wat mee kan, hoe ik dat ga aanpakken en wat er hier nog moet gebeuren.
Ik heb net de helft betaald van wat ik nog open heb staan op de lening van mijn auto en het plan is om de rest de komende maanden te doen zodat op het einde van het jaar ik echt de eigenaar ben.

Ik hou jullie op de hoogte !!

Liefs van Mariet xx






44 opmerkingen:

  1. Elisabeth Daniël Ik ben zo opgewonden omdat mijn gebroken huwelijk is hersteld en mijn man is terug nadat hij mij en onze 2 kinderen heeft verlaten voor een andere vrouw. Na 8 jaar huwelijk hebben mijn man en ik de ene of andere ruzie gehad totdat hij me uiteindelijk verliet en naar Eindhoven verhuisde om bij een andere vrouw te zijn. ik voelde dat mijn leven voorbij was en mijn kinderen dachten dat ze hun vader nooit meer zouden zien. ik probeerde sterk te zijn alleen voor de kinderen, maar ik kon de pijn niet beheersen die mijn hart kwelt, mijn hart was vervuld van zorgen en pijnen omdat ik echt verliefd was op mijn man. Elke dag en nacht denk ik aan hem en ik wou altijd dat hij bij me terug zou komen, ik was echt van streek en ik had hulp nodig, dus ik zocht online naar hulp en ik kwam op een website die suggereerde dat Drigbinovia kan helpen om snel terug te komen. Dus ik vond dat ik hem eens moest proberen. Ik nam contact met hem op en hij vertelde me wat ik moest doen en ik deed het toen deed hij een (Love spell) voor mij. drie dagen later belde mijn man die me al zoveel jaren niet heeft gebeld me en vertelde me dat hij me en de kinderen zo erg mist, zo geweldig !! Dus dat was hoe hij diezelfde dag thuiskwam, met veel liefde en vreugde, en hij verontschuldigde zich voor zijn fout en voor de pijn die hij mij en de kinderen veroorzaakte. Vanaf die dag werd ons huwelijk sterker dan vroeger , Allemaal dankzij Drigbinovia. hij is zo krachtig en ik besloot mijn verhaal op internet te delen dat Drigbinovia echte en krachtige spell caster die ik altijd zal blijven bidden om zijn kinderen te helpen in de tijd van problemen, als je hier bent en je hebt je ex terug of je man is verhuisd naar een andere vrouw, huil niet meer, neem nu contact op met deze krachtige spreukspeler. Hier is zijn e-mail: doctorigbinovia93@gmail.com, je kunt hem ook bellen of hem toevoegen via Whats-app: + 2348144480786, BEDANKT Drigbinovia ..!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik voel me zo blij vandaag omdat ik deel uitmaak van iedereen die zich verheugt vanwege de hulp die dokter Isikolo me heeft gegeven voor het terughalen van mijn man. Ik ben 6 jaar getrouwd en het was zo verschrikkelijk omdat mijn man me bedroog en op zoek was naar een scheiding. Maar toen ik dokter Isikolo e-mail (isikolosolutionhome@gmail.com.com) op het internet tegenkwam, geplaatst door een dame, besloot ik contact met hem op te nemen en ik legde mijn situatie aan hem uit en zocht dan zijn hulp maar aan mijn de grootste verrassing vertelde hij me dat hij me zal helpen met mijn zaak want er is geen probleem zonder een oplossing. hij vertelde me wat ik moest doen en hij werkte voor mij en mijn man keerde na 2 dagen terug naar jou zoals hij beloofde. Hier vier ik omdat mijn man weer thuis is en echt geniet van mijn huwelijk en wat een geweldige viering. Ik zal blijven getuigen op internet omdat dokter Isikolo echt een helper is die God heeft gestuurd om ons allemaal te helpen. Waarom neem je nu geen contact op met Doctor Isikolo als je voor uitdagingen in je relatieleven staat. U kunt contact opnemen met zijn e-mailadres: isikolosolutionhome@gmail.com.com of zijn WhatsApp op: +2348133261196.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo allemaal, dit is het mooiste wat ik ooit in mijn hele leven heb meegemaakt en ik moet dit geweldige getuigenis delen. Ik wil alleen maar Dr.Amiso bedanken voor het nemen van tijd om me te helpen de betovering uit te spreken die mijn ex-minnaar terugbrengt die plotseling na zes maanden van verloving interesse in me verloor, maar vandaag zijn we getrouwd en gelukkiger dan nooit tevoren. Ik was echt verbijsterd en geschokt toen Anne begon te smeken om vergeving en voor mij om hem terug te accepteren. Ik heb echt een tekort aan woorden en ik weet niet hoeveel ik mijn waardering aan je moet overbrengen Dr. Miso, je bent een God gestuurd om de gebroken relatie te herstellen. Hij geniet er enorm van om mensen te helpen hun verlangens te bereiken, ware liefde te vinden, Als je een probleem hebt en je bent op zoek naar een echte en echte tovenaar om dat probleem voor jou op te lossen Probeer de grote Dr.Amiso vandaag, voor kanker of echtscheidingszaken, Job promotie en succes, gezondheidsproblemen of huwelijksproblemen, wil je erkenning krijgen in de wereld, rechtszaken winnen, je bedrijf weigert je te betalen, wat voor problemen dan ook, stop met huilen, ik ontdekte dat het nemen van zijn kruidengeneeskunde de beste is. hun ex-geliefden terugkrijgen, misbruikrelaties stoppen, succes vinden, geluk aantrekken, zielsverwanten vinden en meer. Neem vandaag nog contact op met hem en laat hem je de wonderen en verbazing van zijn Love Spell-systeem tonen. Hij levert de beste resultaten op het gebied van echte spreuken. Stuur een e-mail naar Dr.Amiso op herbalisthome01@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Vandaag ben ik zo blij vanwege wat DR ISIKOLO mijn leven heeft aangedaan. zijn betovering is zo geweldig en snel, ik heb nog nooit echt een behulpzame man zoals hij gezien, hij loste mijn probleem op dat ik niet had verwacht, ik kwam hem tegen in facebook-mensen die over zijn geweldige betoveringswerk praatten, ik verzamelde zijn contact en nam contact op hem hij reageerde onmiddellijk en vraag naar mijn probleem, ik leg het hem met tranen uit, hij vertelde me dat ik contact met hem moest opnemen, ik zou me geen zorgen moeten maken, mijn man zal bij me terugkomen voor zover ik nog steeds van hem hou, ik was verbaasd. Onmiddellijk vraag ik wat ik zal doen om mijn man terug te krijgen, hij gaf me instructies en vroeg om zijn naam en foto die ik onmiddellijk gehoorzaam en volg, hij belooft me twee dagen dat mijn man me zal bellen om te geloven in zijn werk, eerlijk gezegd mijn man belde maar ik mis zijn telefoontjes ik was zo blij. Hij beloofde me dat mijn man binnen 48 uur thuiskomt en ik zou mijn haard moeten openen en met hem moeten werken, wat ik deed. Vandaag is mijn familie weer terug met de hulp van DR ISIKOLO, heeft mijn man teruggebracht nadat hij me voor een andere vrouw in een andere staat had verlaten, je weet hoe het voelt als je je geliefde echtgenoot verliest voor een andere vrouw, je doet alles om hem te krijgen terug. vandaag beloof ik te delen en de wereld te vertellen over zijn geweldige werk omdat ik vandaag zo blij ben. neem contact op met hem als je ook zijn hulp nodig hebt, negeer als je dat niet doet. Bedankt DR ISIKOLO ,, "CONTACT Via e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com. Je kunt hem ook bellen of WhatsApp op +2348133261196.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik ben de afgelopen 4 maanden zo depressief en zwaar gewond geraakt nadat ik mijn man aan een andere vrouw had verloren, en mijn geldsituatie verslechterde ook zo erg dat ik dacht dat ik faillissement moest aanvragen. Ik had enorm veel schulden en wist niet wat ik moest doen. Uit volledige en totale wanhoop nam ik contact op met zoveel van die zogenaamde individuen die krachtige magie, hekserij of zwarte magie beloofden. Geen van hen werkte en niemand was zo geweldig, aanhankelijk en warm als Dr. ozalogbo is geweest. Hij is absoluut anders dan die van de andere spellen en ik voelde onmiddellijk hoop en kracht van het horen van de beloften die hij te bieden had. Hij draagt ​​een lucht van zuiverheid en goddelijke kracht die zo puur en fris is als sneeuw op de grond. Ik vroeg om de krachtigste spreuken van Dr. ozalogbo en ik was meteen opgelucht dat ik iemand had die mijn problemen voor mij kon oplossen. Zijn betoveringen deden wonderen en ik ben nu terug bij mijn man en mijn geldproblemen verdwenen na het winnen van de loterij. Dr ozalogbo, ik heb geen idee wat ik zou hebben gedaan zonder dat u er was om mij te helpen. Hier is zijn e-mailadres ozalogboshrine@gmail.com of whatsapp +2348162562991 hij kan je helpen met elke situatie waarmee je wordt geconfronteerd, zoals hij voor mij heeft gedaan ........

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoe ik mijn huwelijk kon redden.
    Ben getrouwd en 35 jaar en kom uit Brussel. Ik ben 8 jaar getrouwd met mijn man Kennedy, we hebben 2 kinderen. Mijn huwelijk met mijn man is altijd geweldig geweest totdat een derde partij vanuit het niets binnenkwam. Het begon allemaal toen ik de nabijheid van Kennedy en zijn zogenaamde secretaris begon te observeren. Ik had hem zelfs benaderd met betrekking tot de secretaris en hij zegt dat ze gewoon vrienden zijn. Ik wist dat dit allemaal leugens waren op de dag dat ik een paar liefdesboodschappen op zijn telefoon zag van zijn secretaresse, ik confronteerde hem ermee, onmiddellijk laaide hij op en vroeg me welk recht ik moest temperen met zijn telefoon, ik vertelde hem dat ik zou rapporteren hem en de secretaris van zijn bedrijfsleider, onmiddellijk stuiterde hij op me toen hij dat hoorde en begon me te slaan, onze kinderen begonnen zelfs te huilen. Ondanks zijn houding was ik nog steeds bij hem, hij stopte soms met naar huis slapen, voor zover hij zelfs het huis uitpakte en met zijn secretaresse begon te vertrekken, liet hij me achter met onze kinderen. Ik was in tranen, ik had niemand om naar toe te rennen, want ik wilde alleen dat mijn man naar huis terugkeerde, totdat ik dr. Ajayi tegenkwam, hij vertelde me dat de oorzaak van mijn problemen was dat mijn man een slechte spreuk kreeg dat het waren niet zijn heldere ogen. Hij vertelde me dat hij wat spreuken zou uitspreken en mijn man zal naar mij terugkeren en hij vertelde me wat ik zou doen. Ik kan met trots zeggen dat het niet tot zeven dagen geleden was dat mijn man bedelend naar huis ging en zo nuchter, mijn familie weer bij elkaar is. Allemaal dankzij Dr. Ajayi kunt u contact met hem opnemen via zijn Viber- of WhatsApp-nummer: + 2347084887094 of e-mail: drajayi1990@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik heb besloten dat ik de hele dag op internet ga doorbrengen om er zeker van te zijn dat veel mensen dit kunnen lezen, mijn getuigenis over Dr.Ilekhojie die een krachtige spreukster is. Nadat mijn man me in de steek had gelaten, was ik zo eenzaam dat ik diezelfde dag besloot om via het net te gaan voor een paar relatietips. Ik wist niet dat dit de routekaart was die de terugkeer van mijn man zou verzekeren. Na het lezen van veel tips over hoe ik mijn relatie op een betere manier kon herstellen, ontdekte ik dat Dr. Ilehojie veel aanbevelingen heeft dan andere spell casters, dus hiermee besloot ik dat Dr. Ilehojie de juiste persoon was voor de baan, en ik nam contact met hem op via zijn gegevens die ik op internet zag en ik was zo blij dat ik ervoor koos om met Dr. Ilehojie te werken omdat zijn werk 100% perfect was en de betovering bracht mijn man bij mij terug met snelle verlichting kunt u ook contact met hem opnemen voor hulp nu email. (gethelp05@gmail.com) Whatsapp / cal + 2348147400259

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik heb besloten dat ik de hele dag op internet ga doorbrengen om er zeker van te zijn dat veel mensen dit kunnen lezen, mijn getuigenis over Dr.Ilekhojie die een krachtige spreukster is. Nadat mijn man me in de steek had gelaten, was ik zo eenzaam dat ik diezelfde dag besloot om via het net te gaan voor een paar relatietips. Ik wist niet dat dit de routekaart was die de terugkeer van mijn man zou verzekeren. Na het lezen van veel tips over hoe ik mijn relatie op een betere manier kon herstellen, ontdekte ik dat Dr. Ilehojie veel aanbevelingen heeft dan andere spell casters, dus hiermee besloot ik dat Dr. Ilehojie de juiste persoon was voor de baan, en ik nam contact met hem op via zijn gegevens die ik op internet zag en ik was zo blij dat ik ervoor koos om met Dr. Ilehojie te werken omdat zijn werk 100% perfect was en de betovering bracht mijn man bij mij terug met snelle verlichting kunt u ook contact met hem opnemen voor hulp nu email. (gethelp05@gmail.com) Whatsapp / cal +2348147400259

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Geef deze getuigenis omdat ik blij ben en ik wil dat jullie 100% voorzichtig zijn met wie je online contact opneemt, zodat je nooit en nooit zult worden opgelicht, aangezien ik ervaringen heb opgedaan met een of andere nutteloze en werkloze betoverer die me van de totale som van $ 39.000,00 dollar en nog een andere scam me op van de som van slechts $ 10.000,00, terwijl de laatste die ik ontmoet het bedrag van $ 12.000,00 dollar van mij verzamelde en dit alles overkwam mij omdat ik zo wanhopig was om mijn geliefde bij mij terug te krijgen en een trouw en geweldig na de middag toen ik op het internet aan het surfen was, kwam ik een getuigenis tegen over hoe een Tracey Jackson haar EX bij haar terug kreeg met de hulp van Dr. Ilekhojie en ik besloot hem een ​​proces te geven vanwege alle getuigenissen die ik las online over deze man en uiteindelijk eindigde het goed toen mijn ex meteen bij me terugkwam en hij alles heeft gedaan wat ik van hem vroeg om voor mij te doen en het kwam niet alleen daar terecht, deze spreukster was ook zwanger spell voor mij en vandaag ben ik zwanger ... H is e-mailadres is: (gethelp05@gmail.com) U KUNT ELKE E-MAIL GEBRUIKEN ... U KUNT HEM OOK TOEVOEGEN OP WHATSAPP MET DIT MOBIELE NUMMER: +2348147400259

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik wil iedereen die op zoek is naar hulp bij huwelijk / relatie een beetje advies geven. Ik en mijn man hadden een moeilijke tijd voor een decennium; al onze familie en vrienden adviseerden ons constant om te scheiden, maar we wisten dat dit het hart van onze kinderen zou breken. We hebben zoveel verschillende dingen geprobeerd om ons huwelijk te redden en door vallen en opstaan kwamen we een zeer behulpzame Dr Ilekhojie-paginabeoordelingen tegen die verzoeningsspreuk van deze tempelwerken, ik nam contact op met Dr Ilekhojie en kocht een spreuk om liefde en geluk in mijn echtelijke huis te brengen en nu zijn we gelukkig samen alsof we net getrouwd zijn. De verzoeningsspreuken van Dr. Ilekhojie zijn erg sterk. Mijn man werd zo gepassioneerd over onze liefde en meer in mij ... lol Net alsof ik in mijn tiener was. Ik ben Dr. Ilekhojie dankbaar die dit mogelijk heeft gemaakt. u kunt ook contact met hem opnemen voor hulp via e-mail. (gethelp05@gmail.com) Whatsapp / cal + 2348147400259

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik wil dat jullie allemaal 100% voorzichtig zijn met wie je online contact opneemt, zodat je nooit en nooit zult worden opgelicht, aangezien ik ervaringen heb opgedaan met een of andere nutteloze en werkloze betoverer die me het totale bedrag van $ 39.000,00 dollar heeft opgelicht en nog een bedroog me ook van het bedrag van slechts $ 10.000,00, terwijl de laatste die ik ontmoette het bedrag van $ 12.000,00 dollar van mij verzamelde en dit alles overkwam mij omdat ik zo wanhopig was om mijn geliefde terug te krijgen bij mij en een trouw en geweldig na de middag als Ik was op het internet aan het surfen Ik kwam een ​​getuigenis tegen over hoe een Tracey Jackson haar EX bij haar terug kreeg met de hulp van Dr. Ilekhojie en ik besloot hem een ​​proces te geven vanwege alle getuigenissen die ik online over deze man las en aan het einde van dit alles eindigde het goed toen mijn ex meteen bij me terugkwam en hij heeft alles gedaan wat ik van hem vroeg om voor mij te doen en het kwam niet alleen daar terecht, deze spreukster deed ook een zwangerschapsspel voor mij en ben vandaag zwanger. .. Zijn e-mailadres is: (gethelp05@gmail.com) Y OU KAN ELK VAN DE E-MAILS GEBRUIKEN ... U KUNT HEM OOK TOEVOEGEN OP WHATSAPP MET DIT MOBIELE NUMMER: +2348147400259

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Mijn vriend verliet me een maand geleden en hij ging weg met een andere vrouw die 7 jaar ouder is dan hij. Ik heb het gevoel dat mijn leven helemaal voorbij is, dus op een dag terwijl ik aan het browsen was op het internet op zoek naar hulp las ik via internet hoe een spreuk-caster verschillende mensen heeft geholpen hun liefde terug te krijgen. Ik ben de afgelopen maand depressief geweest en wat ik nodig heb is om hem terug te krijgen en gelukkig bij hem te wonen. dus besloot ik het te proberen, dus nam ik contact op met de spell-caster genaamd Dr. Ilekhojie en legde hem mijn problemen uit en hij sprak een verzoeningsspreuk uit die mijn vriend terugbracht en nu is mijn leven compleet en we zijn allebei erg blij met de relatie . Ik ben deze man erg dankbaar voor wat hij voor mij en mijn familie heeft gedaan, heel erg bedankt en ik zal mijn getuigenis keer op keer blijven geven. voor degenen die je hulp nodig hebt of hetzelfde probleem hebt als ik, moet je contact opnemen met het e-mailadres van zijn contactpersoon: {gethelp05@gmail.com} of hem rechtstreeks schrijven op zijn whatsapp-nummer (+2348147400259)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Het leven is soms mysterieus, vooral wanneer je geliefde je voor iemand anders achterliet alsof je niet goed genoeg bent, vanwege het emotionele trauma begon het mijn werk te weerspiegelen omdat mijn baas talloze keren klaagde dat ik te laat kwam op mijn werk en niet efficiënt en punctueel was zoals ik vroeger was. Mijn ex en ik hebben nu meer dan 7 jaar een relatie. het meest bijzondere is dat we op dezelfde plek werken, dus ik zie hem de hele tijd. Ik zou het niet verdragen om te zien dat mijn ex van iemand anders hield, ik reikte naar Dr. Ilekhojie om hem bij mij terug te brengen en het andere meisje te laten verdwijnen. Dr. Ilekhojie is een zeer krachtige man die kan helpen. Mijn baas op het werk merkte dat ik en mijn partner weer bij elkaar zijn sinds ik ben overgestapt op de gebruikelijke happy me. Het is duidelijk dat er iets goeds is gebeurd. Mijn baas, dr. Ilekhojies, verzoeningsspreuk om haar gescheiden echtgenoot drie dagen later terug te laten komen. Red je huwelijk vandaag nog met de verzoeningsspreuk van Dr. Ilekhojies.

    Dit is zijn mijn contactpersoon:
    Bel / WhatsApp mij: (+2348147400259)
    E-mail mij op: (gethelp05@gmail.com)

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Pas op voor online spell casters of om je gebroken huwelijk, relatieprobleem op te lossen, na een scheiding. Ik was onlangs door twee van hen oplichterij, totdat ik op een trouwe dag een man genaamd Dr.Ilekhojie ontmoet die me helpt mijn ex-man terug te brengen nadat we zijn gescheiden voor 3 jaar, ik betaal alleen voor de items die nodig zijn voor de spreuk en hij betoverde de spreuk voor mij binnen 48 uur, mijn ex-man belde me en smeekte hem hem alles te vergeven en we zijn weer samen. als je een echte en snelle verzoeningsspreuk nodig hebt of als je een zwangerschapsprobleem doormaakt, is Dr. Ilekhojie het antwoord, hij zal je helpen zoals hij me helpt. neem contact met hem op via e-mail: (gethelp05@gmail.com) of whatsapp-nummer + 2348147400259

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Heeft je man je verlaten voor een andere vrouw? Huil niet meer Dr. Ilekhojie is een echte en echte helderzienden, hij bracht mijn man bij mij terug "Ik ben al meer dan 13 jaar getrouwd, mijn man verliet me voor een andere vrouw en ik wilde hem terug. Ik deed alles wat ik kon bereiken hem terug maar alles was tevergeefs, ik wilde hem zo graag terug vanwege de liefde die ik voor hem had, ik smeekte hem met alles, ik beloofde maar hij weigerde. Ik legde mijn probleem uit aan mijn vriendin en zij stelde voor dat ik liever contact opnemen met een spell-caster die me kan helpen een verzoeningsspreuk uit te spreken om hem terug te brengen, ik had geen andere keus dan het te proberen. Ik stuurde de spell-caster genaamd Dr. Ilekhojie een bericht, en hij verzekerde me dat er geen probleem was en dat alles in orde zou komen voordat 11 uur. Hij sprak de betovering en verrassend genoeg 11 uur later belde mijn man me. Ik was zo verrast dat ik de oproep beantwoordde en alles wat hij zei was dat hij zoveel spijt had van alles wat er was gebeurd. Hij wilde dat ik naar hem terugkeerde. zei ook dat hij zoveel van me hield. Ik was zo blij en ging voor hem begonnen we zo weer gelukkig samen te leven. neem contact op met zijn e-mailadres voor contact: {gethelp05@gmail.com} of schrijf hem rechtstreeks op zijn whatsapp-nummer (+2348147400259)

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Ik ben overweldigd door vreugde, allemaal dankzij Dr. Ilekhojie. Mijn man verliet me een paar jaar geleden voor een andere vrouw en ik was er kapot van omdat ik hem nooit iets verkeerds heb gedaan, ik bleef achter met mijn twee kinderen en een baan die weinig betaalt. Ik gaf het bijna op tot ik online een getuigenis zag over Dr. Ilekhojie en ik besloot contact met hem op te nemen. Ik legde hem mijn probleem uit en hij verzekerde me dat ik na 24 uur een positief resultaat zal zien, verrassend genoeg kwam mijn man de dag na de spreuk terug en smeekte me hem te vergeven en beloofde nooit te vertrekken. Mijn man is nu zes maanden terug en we hebben nooit problemen gehad. Ik ben blij dat ik niet aan Dr. Ilekhojie heb getwijfeld, want hij kan alle problemen zeker oplossen. Je kunt hem nu ook contacteren voor hulp E-mail: (gethelp05@gmail.com) en zijn WhatsApp en Viber: +2348147400259

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Ik kan niet vergeten hoe dr. Ilekhojie me hielp om mijn huwelijk terug te herstellen na 2 maanden scheiden met mijn vrouw uit ruzie en ze vertrok en kwam nooit meer bij me terug, ik heb zoveel gedaan om haar terug te krijgen, maar niets werkte niet totdat ik zag een opmerking online toen iemand getuigde hoe dr. Ilekhojie haar hielp haar man terug te herstellen en zo nam ik contact met hem op via zijn e-mail en na het schrijven van mijn probleem verzekerde hij me dat hij me zou helpen om terug te gaan met mijn vrouw in 36 uur, nadat hij de verzoeningsspreuk had uitgesproken, kwam mijn vrouw terug naar huis en smeekte ze dat het haar speet dat ze wegging. Ik ben terug met mijn vrouw en we zijn allebei gelukkig en leven weer samen. Ik weet dat er veel mensen zijn die hun liefde terug willen krijgen, neem contact op met Dr. Ilekhojie, want hij is het perfecte antwoord op uw probleem, neem contact op met zijn e-mail: (gethelp05@gmail.com) of zijn Viber en Whatsapp +2348147400259

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Ben hier om te getuigen hoe deze krachtige spellcaster genaamd Dr. Ilekhojie me heeft geholpen mijn relatie te herstellen. ik was diepbedroefd toen mijn verloofde me vertelde dat hij niet langer geïnteresseerd is om met me te trouwen omdat hij een affaire had met de andere vrouw waar hij werkt. Ik huilde en snikte elke dag, totdat het zo erg werd dat ik contact opnam met internet voor hulp, dat was toen ik een recensie las over het geweldige werk van Dr. Ilekhojie, toen nam ik contact met hem op voor hulp om mijn geliefde terug te krijgen, hij hielp me een krachtige (verzoeningsliefde spreuk) uit te spreken en tot mijn grootste verrassing kwam mijn verloofde na 48 uur van de liefdesspreuk terug op zijn knieën en smeekte hem hem te vergeven. We zijn nu gelukkig getrouwd en alle dank gaat uit naar Dr. Ilekhojie voor het helpen van mij bewaar mijn relatie kunt u contact opnemen met Dr. Ilekhojie via zijn e-mailadres: (gethelp05@gmail.com) of WHATSAPP hem op +2348147400259

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Een paar weken geleden zag ik een opmerking over Dr.Azaka Solution Temple, iemand die vertelde hoe hij haar heeft geholpen in zijn relatie.Ik nam ook contact met hem op omdat ik in mijn relatie met hetzelfde probleem werd geconfronteerd, vandaag kan ik Dr.Azaka Solution moedig aanbevelen. Tempel voor iemand die ook wordt geconfronteerd met het verbreken van zijn of haar relatie om vandaag contact met hem op te nemen voor hulp omdat hij me heeft geholpen mijn relatie weer normaal te maken, hier zijn de contactgegevens: Azakaspelltemple4@gmail.com of whatsapp hem +1(315)316-1521, dank u meneer God zegene u.

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Hallo vrienden, ik hoop dat je in goede gezondheid verkeert en ik wens je geluk in het leven, want zonder dat zal het leven ellendig zijn. Ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om Dr. Ajayi te bedanken voor het herstellen van de vrede in mijn echtelijke huis. Dr. Ajayi is een spell-caster begaafd door zijn grote voorouders. Mijn man is nu ongeveer een jaar wreed tegen mij en onze kinderen, om eerlijk te zijn voelde het toen als een hel voor hem. Ik weet echt niet wat we hebben gedaan om te worden behandeld zoals hij ons behandelt, in een oogwenk verandert mijn man in een vreemde voor zijn eigen familie en is hij niet langer de ooit liefdevolle en zorgzame man die hij gebruikte om dit alles te zijn begonnen toen hij naar Spanje reisde en sindsdien is hij meer dan een dozijn keer binnen een jaar heen en weer geweest in spanje, ik vraag hem wat het probleem was, maar kreeg geen positieve reactie van hem, het was echt moeilijk voor mij, dus ging ik op zoek naar hulp en advies over wat te doen om mijn duizelingwekkende huwelijk te redden en gelukkig ging ik door online nieuws en zag ik een getuigenis van een dame over hoe Dr. Ajayi haar met haar heeft geholpen met het huwelijk met behulp van deze spreukkracht die zijn voorouders hem hadden gegeven Ik was hier sceptisch over, maar besloot het eens te proberen, ik nam contact met hem op en gaf hem wat details over mezelf en mijn man, terwijl hij dit deed, was mijn man in Italië op zijn talrijke willekeurige reizen daar. Dr. Ajayi vertelde me dat ik mijn tranen moest afvegen dat alles snel weer normaal zal zijn en dat ik enige reden zal hebben om weer verdrietig te zijn vanwege mijn man. Ik kreeg te horen dat ik thuis bepaalde dingen moest doen. En ik deed wat ik zei. grootste verrassing na ongeveer twee dagen en man kwam terug uit Italië, maar merkte deze keer goede veranderingen in hem op. Hij knielde neer en smeekt om vergeving en zegt dat hij niet weet wat hem is overkomen en waarom hij mij en de kinderen op een wrede manier heeft behandeld. Ik was erg blij om mijn man terug te krijgen en sindsdien leiden we een gelukkig leven vol liefde. Allemaal dankzij de geweldige spell-caster Dr. Ajayi, als je problemen hebt in je huwelijk of relatie en je gescheiden vrouw of echtgenoot terug wilt, laat de verlegenheid je dan niet tegenhouden, neem contact op met Dr. Ajayi op zijn Viber / WhatsApp: +2347084887094 OF E-mail: drajayi1990@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Hallo vrienden, ik hoop dat je in goede gezondheid verkeert en ik wens je geluk in het leven, want zonder dat zal het leven ellendig zijn. Ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om Dr. Ajayi te bedanken voor het herstellen van de vrede in mijn echtelijke huis. Dr. Ajayi is een spell-caster begaafd door zijn grote voorouders. Mijn man is nu ongeveer een jaar wreed tegen mij en onze kinderen, om eerlijk te zijn voelde het toen als een hel voor hem. Ik weet echt niet wat we hebben gedaan om te worden behandeld zoals hij ons behandelt, in een oogwenk verandert mijn man in een vreemde voor zijn eigen familie en is hij niet langer de ooit liefdevolle en zorgzame man die hij gebruikte om dit alles te zijn begonnen toen hij naar Spanje reisde en sindsdien is hij meer dan een dozijn keer binnen een jaar heen en weer geweest in spanje, ik vraag hem wat het probleem was, maar kreeg geen positieve reactie van hem, het was echt moeilijk voor mij, dus ging ik op zoek naar hulp en advies over wat te doen om mijn duizelingwekkende huwelijk te redden en gelukkig ging ik door online nieuws en zag ik een getuigenis van een dame over hoe Dr. Ajayi haar met haar heeft geholpen met het huwelijk met behulp van deze spreukkracht die zijn voorouders hem hadden gegeven Ik was hier sceptisch over, maar besloot het eens te proberen, ik nam contact met hem op en gaf hem wat details over mezelf en mijn man, terwijl hij dit deed, was mijn man in Italië op zijn talrijke willekeurige reizen daar. Dr. Ajayi vertelde me dat ik mijn tranen moest afvegen dat alles snel weer normaal zal zijn en dat ik enige reden zal hebben om weer verdrietig te zijn vanwege mijn man. Ik kreeg te horen dat ik thuis bepaalde dingen moest doen. En ik deed wat ik zei. grootste verrassing na ongeveer twee dagen en man kwam terug uit Italië, maar merkte deze keer goede veranderingen in hem op. Hij knielde neer en smeekt om vergeving en zegt dat hij niet weet wat hem is overkomen en waarom hij mij en de kinderen op een wrede manier heeft behandeld. Ik was erg blij om mijn man terug te krijgen en sindsdien leiden we een gelukkig leven vol liefde. Allemaal dankzij de geweldige spell-caster Dr. Ajayi, als je problemen hebt in je huwelijk of relatie en je gescheiden vrouw of echtgenoot terug wilt, laat de verlegenheid je dan niet tegenhouden, neem contact op met Dr. Ajayi op zijn Viber / WhatsApp: +2347084887094 OF E-mail: drajayi1990@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Dit is een getuigenis die ik iedereen zal vertellen om te horen. ik ben vier vier jaar getrouwd geweest en in het vijfde jaar van mijn huwelijk had een andere vrouw een spreuk om mijn man van me weg te nemen en mijn man verliet mij en de kinderen en we hebben 2 jaar geleden totdat ik een post bedoelde waar dit man Dr., Ilekhojie heeft iemand geholpen en ik besloot hem een kans te geven om me te helpen mijn liefdesman thuis te brengen en geloof me, ik stuur gewoon mijn foto naar hem en die van mijn man en na 48 uur, zoals hij me vertelde, zag ik een auto reed het huis binnen en zie, het was mijn man en kwam naar mij en de kinderen en daarom ben ik blij om iedereen in een vergelijkbare situatie met hem in contact te brengen via zijn e-mail: (gethelp05@gmail.com) of whatspp en Viber via dit nummer: +2348147400259

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Ik kan niet vergeten hoe dr. Ilekhojie me hielp om mijn huwelijk terug te herstellen na 2 maanden scheiden met mijn vrouw uit ruzie en ze vertrok en kwam nooit meer bij me terug, ik heb zoveel gedaan om haar terug te krijgen, maar niets werkte niet totdat ik zag een opmerking online toen iemand getuigde hoe dr. Ilekhojie haar hielp haar man terug te herstellen en zo nam ik contact met hem op via zijn e-mail en na het schrijven van mijn probleem verzekerde hij me dat hij me zou helpen om terug te gaan met mijn vrouw binnen 3 dagen na het uitspreken van de verzoeningsspreuk, en nadat hij de spreuk had uitgesproken, kwam mijn vrouw terug naar huis en smeekte ze dat het haar erg speet vandaag, ik ben terug bij mijn vrouw en we zijn allebei gelukkig en leven weer samen. ik weet dat er veel mensen zijn die hun liefde terug willen krijgen, neem contact op met Dr. Ilekhojie want hij is het perfecte antwoord op uw probleem zijn contactgegevens zijn; (gethelp05@gmail.com) of zijn Viber, Whatasapp Mobile: +2348147400259

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Ik kan niet vergeten hoe dr. Ilekhojie me hielp om mijn huwelijk terug te herstellen na 2 maanden scheiden met mijn vrouw uit ruzie en ze vertrok en kwam nooit meer bij me terug, ik heb zoveel gedaan om haar terug te krijgen, maar niets werkte niet totdat ik zag een opmerking online toen iemand getuigde hoe dr. Ilekhojie haar hielp haar man terug te herstellen en zo nam ik contact met hem op via zijn e-mail en na het schrijven van mijn probleem verzekerde hij me dat hij me zou helpen om terug te gaan met mijn vrouw binnen 3 dagen na het uitspreken van de verzoeningsspreuk, en nadat hij de spreuk had uitgesproken, kwam mijn vrouw terug naar huis en smeekte ze dat het haar erg speet vandaag, ik ben terug bij mijn vrouw en we zijn allebei gelukkig en leven weer samen. ik weet dat er veel mensen zijn die hun liefde terug willen krijgen, neem contact op met Dr. Ilekhojie want hij is het perfecte antwoord op uw probleem zijn contactgegevens zijn; (gethelp05@gmail.com) of zijn Viber, Whatasapp Mobile: +2348147400259

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Dit is een getuigenis die ik iedereen zal vertellen om te horen. ik ben vier vier jaar getrouwd geweest en in het vijfde jaar van mijn huwelijk had een andere vrouw een spreuk om mijn geliefde van me weg te nemen en mijn man verliet mij en de kinderen en we hebben 2 jaar geleden totdat ik een post ontmoette waar dit man Dr, Ilekhojie heeft iemand geholpen en ik besloot hem een kans te geven om me te helpen mijn lieve man naar huis te brengen en geloof me, ik stuur gewoon mijn foto naar hem en die van mijn man en na 48 uur, zoals hij me vertelde, zag ik een auto reed het huis binnen en zie, het was mijn man en hij is naar mij en de kinderen gekomen en daarom ben ik blij om jullie allemaal op dezelfde manier te ontmoeten als deze man te ontmoeten en je geliefde terug te hebben. Je kunt ook contact opnemen met hem nu voor hulp E-mail: (gethelp05@gmail.com) Viber / WhatsApp: +2348147400259

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Toen ik Dr. Ilekhojie vond, had ik dringend behoefte aan het terugbrengen van mijn ex-geliefde. Hij verliet me voor een andere vrouw. Het ging zo snel en ik had helemaal niets te zeggen over de situatie. Hij heeft me na 3 jaar gewoon gedumpt zonder uitleg. Ik nam contact op met Dr. Ilekhojie via zijn website en hij vertelde me wat ik moet doen voordat hij me kan helpen en ik deed wat hij zei, nadat ik had gegeven wat hij wilde, sprak hij een liefdesbetovering uit om ons te helpen weer bij elkaar te komen. Kort nadat hij zijn spreuk had uitgesproken, begon hij me opnieuw te sms'en en voelde hij zich vreselijk voor wat hij me zojuist had aangedaan. Hij zei dat ik de belangrijkste persoon in zijn leven was en dat weet hij nu. We trokken bij elkaar in en hij stond meer voor mij open dan voorheen en toen begon hij meer tijd met mij door te brengen dan voorheen. Sinds Dr. Ilekhojie me heeft geholpen, is mijn partner erg stabiel, trouw en dichter bij me dan voorheen. Ik beveel Dr.Ilekhojie ten zeerste aan aan iedereen die hulp nodig heeft. E-mail: (gethelp05@gmail.com), bel hem of voeg hem toe op Viber en whatsapp (+2348147400259)

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Mijn financiën maakten het vorige week uit. Ik was zo verdrietig dat ik helemaal veranderd was, ik at niet en ik praatte met niemand, ik huilde veel, ik was zo depressief en gestrest dat ik bang was dat ik ging om in het ziekenhuis te belanden vanwege alle stress en depressie, tot ik op een dag online zoek naar liefdetips, omdat ik heel veel van hem hou en om hem geef en ik wil gewoon dat we weer als koppel samen zijn en ik wil dat we voor altijd blijven toen vond ik een krachtige spreukster genaamd Dr. Ilekhojie die zoveel relatieproblemen oploste dat hij me vertelde dat mijn verloofde tussen 24 uur na een verzoeningsspreuk bij me terug zou komen. Ik geloof het nooit totdat mijn financiën me belden en zeiden dat hij wilde dat we terug zouden komen om voor altijd gelukkig samen te leven. Ik ben zo blij nu dat dr. Ilekhojie mijn geld bij me terugbracht. Heel erg bedankt Dr. Ilekhojie. Hij kan u ook helpen hem te e-mailen op (gethelp05@gmail.com) hem toevoegen op Viber en whatsapp (+2348147400259)

    BeantwoordenVerwijderen

  28. Hallo, mijn naam is Lauren, ik kom uit de VS, ik wil getuigen van een geweldige en krachtige spreukmaker, mijn man verliet mij en de kinderen voor 2 weken toen ik hem belde hij nam niet op toen hij thuiskwam de 3e week hij vertelde me dat hij wilde scheiden ik was zo verdrietig dat ik de hele nacht huilde hij vertrok weer ik was zo eenzaam de volgende dag dat ik op zoek was naar iets online toen ik een spreukenmaker vond genaamd Priest Ade die zoveel mensen met hun problemen heeft geholpen, dus ik nam contact met hem op met mijn problemen hij vertelde me dat het 24 uur zou duren en mijn man zal terugkomen bij me ik deed alles wat hij me zei te doen en de volgende dag kwam mijn man knielend terug en smeekte hij de scheiding te annuleren we zijn nu samen gelukkig Priester Ade kan u ook helpen E-mail hem op: (gethelp05@gmail.com) WhatsApp +2348147400259

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Nadat mijn vriend van een jaar het met me had uitgemaakt, kon ik nauwelijks praten zonder te huilen. Ik voelde me verblind en wist niet wat ik moest doen. Ik wist niet of ik hem terug kon krijgen en de angst was ondraaglijk. Ik zocht het internet af en na het lezen van talloze artikelen en websites over spreuken, kwam ik Heer Zakuza nummer + 1 (740) 573-9483 tegen. Ik wilde onze relatie terug en daarom wilde ik ervoor zorgen dat ik alle mogelijke begeleiding en middelen had om dat te doen. Heer Zakuza verzekerde me dat mijn vriend bij me terug zou komen. Dus ik volgde de instructies en plannen die Heer Zakuza voor me had opgesteld en binnen 48 uur waren we weer bij elkaar en we zijn zo verliefd! Ik weet dat het niet altijd zo snel gebeurt, maar Heer Zakuza zei dat hij spreuken effectief zijn en dat deed het ook! Ik ben zo dankbaar en ik kan zeggen dat als je het uitgemaakt hebt en die persoon terug wilt krijgen, Heer Zakuza de beste is! Ik zal nooit vergeten hoeveel hij me heeft geholpen! E-mail hem nu via: lordzakuza7@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Toen ik Dr. Wale vond, had ik dringend mijn ex-geliefde terug moeten brengen. Hij verliet me voor een andere vrouw. Het gebeurde zo snel en ik had helemaal niets te zeggen over de situatie. Hij heeft me na 3 jaar gedumpt zonder uitleg. Ik neem contact op met Dr. Wale via zijn website en hij vertelde me wat ik moet doen voordat hij me kan helpen en ik deed wat hij me zei te doen, nadat ik had voorzien wat hij wilde, sprak hij een liefdesbetovering uit om ons weer bij elkaar te brengen . Kort nadat hij zijn betovering had gedaan, begon mijn vriend me weer te sms'en en voelde hij zich vreselijk om wat hij me zojuist had aangedaan. Hij zei dat ik de belangrijkste persoon in zijn leven was en dat weet hij nu. We gingen samenwonen en hij stond meer voor me open dan voorheen en hij begon meer tijd met me door te brengen dan voorheen. Sinds Dr. Wale me heeft geholpen, is mijn partner erg stabiel, trouw en dichter bij mij dan voorheen. Ik beveel Dr. Wale ten zeerste aan aan iedereen die hulp nodig heeft. E-mail: drwalespellhome@gmail.com Bel hem of voeg hem toe op WhatsApp via: + 2349015141346 / Viber

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Dankzij een krachtige spreuk-caster genaamd dr. Ajayi, na 4 jaar scheiding was ik in staat om me te verzoenen met mijn man, ik geloof nooit dat we ooit weer samen zullen komen, maar toen ik Dr. Ajayi ontmoette, liet hij me beseffen dat niets onmogelijk is, ik besloot hem een kans te geven , Ik vertelde Dr. Ajayi over mijn man en andere noodzakelijke dingen die hij moet weten voor mijn man om terug te keren, hij vertelde me dat er dingen gedaan moesten worden en ik volgde zijn instructies, na een week van de liefdesbetovering werd ik gebeld door mijn man en hij smeekte om naar huis terug te keren. sindsdien bloeit ons huwelijk en zijn we in vrede. Als je de hulp van een wizard nodig hebt voor welk probleem dan ook, neem dan contact op met dr. Ajayi E-mail: drajayi1990@gmail.com of Whatsapp / Viber op +2347084887094 en jij zult de gelukkigste persoon op aarde zijn zoals ik.

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Mijn man heeft me verlaten voor iemand anders, maar Grote JacobMan bracht hem terug naar mij met zijn liefdesbetovering, bedankt Jacobman41@outlook.com

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Goedendag allemaal, mijn naam is Eva, ik wil de grote Odudu bedanken voor het terugbrengen van mijn geliefde nadat ik het een aantal jaren heb geprobeerd sinds hij me verliet. Dr. Odudu herstelde mijn vreugde in een oogwenk met zijn krachten. Ik wil dr. Odudu hartelijk bedanken voor het helpen om mijn geliefde binnen 24 uur zonder vertraging terug te krijgen. Dr. Odudu is inderdaad een geweldige man en ik zal iedereen die hulp nodig heeft, adviseren om contact met hem op te nemen, want hij is een geweldige en machtige man die in staat is om zoveel dingen te doen. Hier is zijn e-mail: odudutempleofanswer@gmail.com of whatsapp hem op +2348050975978

    Land: Nederland

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Ik heb altijd beloofd u aan te bevelen bij de mensen die misschien ook uw hulp nodig hebben, omdat het vinden van uw e-mail het beste was dat mij ooit is overkomen, dokter Ilekhojie, u bent de meest attente en medelevende man die ik heb gekend. Ik was zo somber na bijna vijf jaar liefdeloos te zijn geweest. Ik vroeg om een liefdesbetovering voor hereniging en verbazingwekkend genoeg werkte het. Ik leef gelukkig met de liefste man die er is en dat is waar ik voor heb gebeden. Dank u Dr. Ilekhojie zou niet genoeg zijn, gezien wat u voor mij hebt gedaan, dus besloot ik dit getuigenis van uw handwerk met de hele wereld te delen om te weten wat uw goede werk voor mij is. U kunt contact opnemen met deze man voor eventuele relatieproblemen en hij zal u ook helpen, via zijn e-mail: (gethelp05@gmail.com of bel / whatsApp hem op +2348147400259

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Ik ben hier ook en waardeer het goede werk van DR WALE. Toen ik dacht dat het voorbij was in mijn leven, kwam toen deze grote man genaamd DR WALE mij te hulp. Ik had ernstige problemen met mijn man, dat hij een scheidingsbrief indient waarin hij me vertelde dat hij van me wilde scheiden. Dat zorgt ervoor dat ik wat focus op mijn werk verloor, waardoor mijn baas me een zakbrief gaf, waardoor het erger voor me werd. Pas op deze dag vertelde een goede vriendin van me hoe DR WALE haar met haar probleem hielp. Dus nam ik de moed om contact op te nemen met DR WALE en vertelde hem alles. Het enige wat hij voor me deed, was dat hij een spreuk voor me uitsprak waardoor mijn man nooit meer van me scheidde en mijn baas op het werk belde me terug om weer aan het werk te gaan. nu leven ik en mijn man allebei gelukkig samen. U kunt contact opnemen met DR WALE op WhatsApp / Viber +2349015141346 OF drwalespellhome@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Ik wil karin Sabine leningen voor mij een lening van € 30.000 waarderen.als u behoefte aan een dringende lening dan voorkomen dat opgelicht door nep kredietverstrekkers en van toepassing via echte lening bedrijf per e-mail sabinhelps@gmail.com whatsapp 79267494861

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Ik wil snel schrijven over een krachtige spreukgieter die me hielp toen ik een misverstand had met mijn man dat tot echtscheiding leidde. Ik nam contact op met deze machtige spreukenmaker genaamd Dr Ilekhojie en ik volgde de stap die hij vroeg en binnen 48 uur belde mijn man me op en verlangde naar mijn vergiffenis en dat hij niets liever wilde dan me voor altijd in zijn armen te hebben. Ik ben met zoveel vreugde en geluk vervuld dat ik dr. Ilekhojie heb gevonden. Ik hoop dat jullie allemaal hier mijn getuigenis zullen vinden en je man binnen 24 uur terug zult krijgen. Hij deed het perfect voor mij. Ik ben zo blij en opgewonden, want terwijl ik dit getuigenis schrijf, is mijn man weer smoorverliefd op me. Als er iemand is die in moeilijkheden verkeert en hulp nodig heeft, neem dan zo vriendelijk contact op met Dr Ilekhojie op zijn e-mail: (gethelp05@gmail.com) Whatsapp / Viber +2348147400259

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Bent u een vrouw die op zoek is naar de vrucht van de baarmoeder, u wilt de stemmen van kinderen in uw huis horen, maar u bent niet zwanger geworden, maak u geen zorgen meer want Dr. Ajayi zal u helpen om zelf een baby te krijgen, ik stond voor soortgelijke situatie wanneer een man getuigt hoe de grote spreukenmaker Dr. Ajayi hem hielp om zijn geliefde vrouw terug te krijgen na 9 maanden van scheiding, ik reikte naar Dr. Ajayi legde mijn toestand uit, hij zei me niet meer te huilen en maakte een kruidendrank voor mij die ik nam en in drie maanden tijd was ik zwanger van tweelingjongens, ik ben nu een trotse moeder. neem contact op met Dr Ajayi, de spreukgever voor elke levenssituatie, hij is een goede man. Viber of WhatsApp: + 2347084887094 of e-mail: drajayi1990@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  39. CONTACT: WHATSAPP: + 2347054019402 OF
    DRWALESPELLHOME@GMAIL.COM IS ZEKER DE BESTE SPELL CASTER ONLINE EN ZIJN RESULTAAT IS 100% GARANTIE.

    Na (8) Acht jaar in mijn huwelijk met mijn man, begon mijn man met andere dames uit te gaan en me koude liefde te tonen, bij verschillende gelegenheden dreigt hij me te dumpen als ik hem durf te ondervragen over zijn affaire met andere dames. verwoest en verward totdat een oude vriend van me me vertelde over een spreukenmaker op internet genaamd DR WALE die mensen helpt met hun relatie- en huwelijksprobleem door de krachten van liefde. Spreuken, Eerst twijfelde ik of zoiets ooit bestaat, maar besloot te geven het is een poging, toen ik contact opnam met DR WALE, vertelde hij me alles wat ik moest doen en dat deed ik en hij hielp me een liefdesbetovering uit te spreken en binnen 72 uur kwam mijn man bij me terug en begon zich te verontschuldigen, nu is hij gestopt met uitgaan met dames en hij is voor altijd en voor altijd bij mij. Neem contact op met deze Wale Spell Caster voor uw relatie- of huwelijksprobleem.
    Hier is zijn contact ..

    BEL / WHATSAPP: + 2347054019402

    E-MAIL: drwalespellhome@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen

  40. Ik en mijn man waren al bijna 28 jaar erg liefdevol, zorgzaam en deelden veel gemeenschappelijke dingen, en in (december 2017) hoopte ik met mijn man op reis te gaan. Degene die we ontmoetten, zou zeggen hoeveel we elkaar aanvullen. Hij was een liefhebbende vader en echtgenoot, maar hij veranderde zonder dat ik het zag. Hij bekende de ene affaire en ik ontdekte de volgende, en plotseling kwam hij op het idee van een scheiding. Ik werd depressief tot op het punt van zelfmoord. Ik heb dit nooit zien aankomen. Ik bezocht onze huwelijkstherapeut verschillende keren, maar het leek erop dat alles erger werd. Ik voelde me leeg en hopeloos over de toekomst. We zijn allebei onlangs met pensioen gegaan en ik dacht dat ik de rest van mijn leven bij hem met pensioen kon gaan. Ik heb al het mogelijke geprobeerd om bij hem terug te komen, en ik huilde 24 uur per dag en wist niet hoe ik weer bij hem terug moest komen, totdat ik een ontmoeting had met Dr. een krachtige liefdesbetovering om mijn man ertoe te brengen weer bij mij terug te keren en onvoorwaardelijk van mij te houden. Ik was bereid om alles te proberen omdat ik nog steeds veel van hem hield en hem niet wilde verliezen. Nu leven we hier weer gelukkig nadat dr. Wazobia zijn betovering in slechts (24 uur) deed, mijn man terugbracht en mijn familie weer herenigde. Woorden zijn niet genoeg om me te laten vertellen hoe dankbaar ik ben voor je spreuken. Heel erg bedankt Heer dat ik dit jaar begon als een gelukkige en vervulde vrouw. Hier is zijn e-mail: drwazobiatemple@gmail.com Bel / WhatsApp: +2349060785579

    BeantwoordenVerwijderen
  41. DR WALE DE BESTE SPELLENWIEL
    Alle dank aan Dr. Wale voor het helpen om mijn geliefde echtgenoot weer bij mij terug te krijgen. Het was een lang verhaal, maar ik wil hier maar weinig zeggen over hoe deze geweldige man genaamd Dr. Wale me hielp om mijn man terug te brengen die nu al 5 jaar nooit met me gesproken heeft. Hij deed het werk met zijn geweldige, krachtige liefdesbetovering. Het enige wat ik deed, was een aantal items ophalen die werden gebruikt om de betovering voor mij voor te bereiden. Nadat hij de items had gebruikt, begon mijn man binnen drie dagen te bellen en vertelde me dat hij bij mij thuiskwam. WhatsApp + 2347054019402 OF E. e-mail drwalespellhome@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Ik heb zojuist mijn man teruggekregen door de hulp van oprechte liefdesbetoverer Dr Ilekhojie ... Sinds Dr Ilekhojie mij heeft geholpen, is mijn man zeer stabiel, trouw en dichter bij mij dan voorheen. Je kunt ook contact opnemen met deze spreukenmaker en je relatie-fix. Hier zijn contactpersoon, WhatsApp hem: +2348147400259
    E-mail: (gethelp05@gmail.com)

    BeantwoordenVerwijderen
  43. HOE IK MIJN EX-VROUW TERUG KREEG MET DE HULP VAN DR ODION ... Hallo allemaal, mijn naam is Thomas Kraene, na 15 jaar huwelijk leefden ik en mijn vrouw gelukkig samen, we hielden zoveel van elkaar en ik hield van mijn familie, ze waren mijn topprioriteit, totdat ik en mijn vrouw op een ochtend een kleine ruzie hadden waarvan ik weet dat elk stel dat wel heeft, want er zijn geen perfecte stellen in deze wereld na de ruzie dat ik naar mijn werk ging toen ik thuiskwam. Ik vond mijn vrouw en onze kinderen ze pakte ook haar koffers en die van de kinderen en vertrok ik probeerde haar te bellen maar ik kon haar niet bereiken ik ging naar het huis van haar vriend maar ze konden me niet vertellen waar ze haar konden vinden, dat was ik gefrustreerd ik wist niet wat ik moest doen Ik begon elke dag en nacht alcohol te drinken Ik stopte met werken het was moeilijk voor mij omdat zij en mijn kinderen alles voor me betekenen, het was alsof een deel van mijn lichaam me verliet, ik kon het niet ' t functioneren goed, op een dag was ik aan het surfen op internet toen ik een getuigenis zag van iemand die van een man getuigde belde dr. ODION en hoe hij zijn vrouw binnen 3 dagen terugbracht, ik heb er niet twee keer over nagedacht. Ik heb hem een ​​bericht gestuurd en hem alles verteld wat er tussen mij en mijn vrouw is gebeurd en hij zei dat hij mijn probleem heel gemakkelijk voor hem oploste hij vertelde me ook dat ik hem moest vertrouwen dat mijn vrouw terug zou komen en ik vertelde hem dat ik hem vertrouw en hij vroeg om wat informatie die ik hem gaf, 3 dagen later kwam mijn vrouw terug naar huis met de kinderen ik was zo verrast om haar te zien dat het zo was als een droom voor mij begon ze te huilen en verontschuldigde zich bij mij. Ik zei haar dat het goed is. Ik vergeef haar dat ik blij ben dat ze terug is. We leven nu gelukkig samen. Als je diepbedroefd bent omdat je vrouw of echtgenoot je heeft verlaten, neem dan voor elke vorm van doodspreuk, beschermingsbetovering en ook om rechtszaken op te lossen contact op met deze krachtige spreukmaker genaamd Dr. ODION, neem dan contact met hem op via zijn e-mail; (drodion60@yandex.com) of je kunt hem ook whatsApp op +2349060503921.

    BeantwoordenVerwijderen
  44. HOE IK MIJN EX-VROUW TERUG KREEG MET DE HULP VAN DR ODION ... Hallo allemaal, mijn naam is Thomas Kraene, na 15 jaar huwelijk leefden ik en mijn vrouw gelukkig samen, we hielden zoveel van elkaar en ik hield van mijn familie, ze waren mijn topprioriteit, totdat ik en mijn vrouw op een ochtend een kleine ruzie hadden waarvan ik weet dat elk stel dat wel heeft, want er zijn geen perfecte stellen in deze wereld na de ruzie dat ik naar mijn werk ging toen ik thuiskwam. Ik vond mijn vrouw en onze kinderen ze pakte ook haar koffers en die van de kinderen en vertrok ik probeerde haar te bellen maar ik kon haar niet bereiken ik ging naar het huis van haar vriend maar ze konden me niet vertellen waar ze haar konden vinden, dat was ik gefrustreerd ik wist niet wat ik moest doen Ik begon elke dag en nacht alcohol te drinken Ik stopte met werken het was moeilijk voor mij omdat zij en mijn kinderen alles voor me betekenen, het was alsof een deel van mijn lichaam me verliet, ik kon het niet ' t functioneren goed, op een dag was ik aan het surfen op internet toen ik een getuigenis zag van iemand die van een man getuigde belde dr. ODION en hoe hij zijn vrouw binnen 3 dagen terugbracht, ik heb er niet twee keer over nagedacht. Ik heb hem een ​​bericht gestuurd en hem alles verteld wat er tussen mij en mijn vrouw is gebeurd en hij zei dat hij mijn probleem heel gemakkelijk voor hem oploste hij vertelde me ook dat ik hem moest vertrouwen dat mijn vrouw terug zou komen en ik vertelde hem dat ik hem vertrouw en hij vroeg om wat informatie die ik hem gaf, 3 dagen later kwam mijn vrouw terug naar huis met de kinderen ik was zo verrast om haar te zien dat het zo was als een droom voor mij begon ze te huilen en verontschuldigde zich bij mij. Ik zei haar dat het goed is. Ik vergeef haar dat ik blij ben dat ze terug is. We leven nu gelukkig samen. Als je diepbedroefd bent omdat je vrouw of echtgenoot je heeft verlaten, neem dan voor elke vorm van doodspreuk, beschermingsbetovering en ook om rechtszaken op te lossen contact op met deze krachtige spreukmaker genaamd Dr. ODION, neem dan contact met hem op via zijn e-mail; (drodion60@yandex.com) of je kunt hem ook whatsApp op +2349060503921.

    BeantwoordenVerwijderen