zondag 10 april 2016

Gisteren, vandaag en morgen




de zon komt op in het oosten
ik dompel me onder in het ochtendgloren
vandaag hebben de wolken een gouden randje
want met al dat ik heb verloren
voel ik me rijk
ik won de loterij
met jou en je liefde
nog steeds in mijn hart
kan het leven me nog steeds volop bekoren
je bent er nog
ik voel je
in het diepste van mijn hart en ziel
wij samen, voor alle tijden
gebonden op het eeuwig draaiende
levenswiel


Goeiemorgen lieve lezers,

Vandaag is het 10 april, de verjaardag van mijn moeder, ze zou 96 zijn geworden maar ze viert haar feestje daarboven met papa en Martin en ik weet zeker dat er appelvlaai is.




Ik was vanmorgen super vroeg wakker, al voor vier uur, ik viel gisteren om zeven uur in slaap, wilde om acht uur film kijken met een pilsje maar ik was zo moe. Ik had gehoopt vanmorgen zeker tot 7 uur te slapen maar hey, het is zo stil en sereen, vooral buiten, alleen het verre geluid van auto's op de snelweg want dat gaat hier dag en nacht door, lekker frisjes en een prachtige sterrenhemel. De katten waren er ook, Freckles nog aan het doezen maar billy Bob klaarwakker en hongerig, voor brokjes en aandacht. Ik moet vooral als het donker is, goed uitkijken want hij strijkt steeds langs mijn benen en voeten en een valpartij is genoeg. Die enkel voet nog steeds zeer en ik kan dus nog steeds geen trap af zonder het te voelen, het duurt wel erg lang maar ik hoop dat deze zomer er weer gewandeld kan worden zodat ik wat meer conditie krijg.

Deze week was vermoeiend, met 's morgens Ian al vroeg wegbrengen en Raini 's avonds laat ophalen. Ze heeft voorlopg haar vervoer nog niet terug denk ik, geen verzekering wil haar accepteren door al die bonnen voordat ze het volle bedrag voor 6 maanden op tafel legt en dat is veel, waarschijnlijk zo'n 1800.00, hoe ze dat ooit gespaard krijgt, geen idee. Ze heeft nu Star hier voor een paar dagen, hoera !!

Ik wilde dit weekend naar Kelly en Misty in Georgia gaan maar kelly moest het weekend werken en gisteravond kregen ze bezoek, ik kon evengoed komen maar daar had ik niet zo'n zin in dus ben ik gisteren lekker gaan yardsalen, in mijn eentje, Susan was met haar man op stap. Ik heb weer mooie oorbellen gescoord, hoeveel oorbellen kan een mens gebruiken, geen idee maar voor 50 cent per paar kon ik er nog wel wat toevoegen aan mijn verzameling. Ook een paar gemakkelijke jeans bootschoenen in de winkel lachten mij toe, handig voor vakantie.

Ok heb ik me gisteren op een lekker etentje bij de Golden Corral getrakteerd, het was ontzetten druk maar ik kreeg een gezellig plekje aan de raam en de prima rib en steak was weer prima, als toetje aardbeien met chocolade, misschien doordat ik zo'n vol buikje had, kwam dat super dutje ook van pas.

De kerk in de buurt had een church sale, ik heb in het verleden al vaker leuke dingen gekocht daar maar deze keer hadden ze een assortiment planten en ik kocht er eentje, die heer Yesterday, Today, Tomorrow.

Als deze plant een bloem krijgt, ze zijn klein maar ruiken heerlijk zoet, is de bloem de eerste dag donkerpaars, dan de tweede dag licht paars en de derde dag wit, vandaar de naam.

Hij staat nu te pronken in mijn achtertuin in een pot, zodra de plant uitgebloeid is gaat hij de grond in.



Ik heb gras gemaaid, het vorig weekend maar weer een hoek gelaten zoals het was, de wilde uien zijn nu volop in bloei en het ziet er heel gezellig uit. Ik moet er een paar uitgraven voor Kelly. Ik betwijfel of ze in haar tuin groeien omdat er helemaal geen schaduw is en de aarde is veel droger en vaster dan hier maar misschien doen ze het wel in een pot als ze voldoende water krijgen.

En raad eens, ik ben voor de derde maand op rij employee of the month op het werk, ik vind het geweldig want parkeren wordt steeds moeilijker dichtbij en vooral als ik late dienst heb zoals de komende week drie keer is het erg prettig om voor de deur in te kunnen stappen. Ook kan ik weer drie tabletten chocolade aan mijn verzameling toevoegen, de chocolade fondue komt nu wel erg dichtbij, misschien een ideetje voor 24 april want dan vieren we de verjaardag van Josh, hij wordt op 22 april 2 jaar en Darian en Josh geven een pool party. Nu was Raini mede organisator maar zonder vervoer is dat wel even anders , ik wil best wel rijden, ernaar toe en weer naar huis maar ik ga het niet overdrijven, tenslotte ben ik een hoop meer benzine kwijt met het vervoer van Raini en Ian en ook mijn stroomrekening wordt zeker flink meer want beiden hebben hun a/c konstant aan 's avonds en in de nacht. Ik vond het nog lang niet nodig, heb zelfs de ventilator nog niet gebruikt, ook als het een beetje warmer is , slaap ik als een roosje, its all in the mind denk ik maar.

Van de week een leuke verrassing, Helen en Bert moesten in het ziekenhuis in Venlo zijn en daar kwamen ze John Timmermans tegen en ze maakten een kleine clip waarop John achter de piano zit en Mien Dörp speelt, ik heb echt zitten te genieten en wilde nog wel veel meer horen !! Bedankt, dat was een fijne verrassing.

Deze maand april mis ik natuurlijk al de familie verjaardagen, moeder, Ine, Janine,m Sylvia en Mart maar voor het eerst ga ik wel Koningsdag vieren met een groepje Nederlanders. Op 27 april komen we bij elkaar, natuurlijk oranje kleding en zo in een restaurantje in Mandarin, niet ver van de pizza stek waar we laatst een lunch hadden dus heel goed te doen voor mij. Er hebben zich nog wat meer Hollendse mensen gemeld dus weer nieuwe gezichten. Gisteren kreeg ik het recept voor kwarktaart, zelf gemaakt door Jolien dus die ga ik binnekort uitproberen, tja met yoghurt want kwark kennen ze hier niet echt. Lange vingers zal ik moeten zoeken en zo niet, dan verzin ik wel wat anders.

Gisteren ben ik ook eventjes langs geweest bij de slager in Marietta want die verkoopr rabbit, konijn en binnenkort ga ik daar van smullen. Raini kreeg al de rillingen toen ik het haar vertelde maar Ian staat er open voor om het in ieder geval te proberen

Het is nu net na zessenen ik ga nog even proberen wat te slapen, misschien lukt het met een muziekje op.

Ik wil afsluiten met mijn lief vriendinnetje Pauline een geweldige verjaardag te wensen op 16 april, proficiat en een dikke knuf en tot gauw op skype !!

Liefs...Mariet




1 opmerking:

  1. Ik ben GREAT DR AKHERE, de krachtige spell-founder die jouw probleem kan oplossen
    binnen 24 uur. Ik ben al meer dan 35 jaar een spell-caster
    en mijn werk spreekt enorm tot mij. u kunt contact met hem opnemen via mijn privé e-mailadres zazabatemple@yahoo.com of WhatsApp +38972751056

    Ga je via zo'n PREDICAMENT HIERONDER:

    (1) Wil je financieel rijk worden?
    (2) Wil je je ex terug?
    (3) Heb je altijd slechte dromen?
    (4) Wil je gepromoot worden op je werkplek?
    (5) Wil je dat vrouwen / mannen achter je aan rennen?
    (6) Wil je geestelijk krachtige magie?
    (7) Wil je een spirituele kracht voor cocaïnebedrijven?
    (8) Wil je zwanger worden?

    BeantwoordenVerwijderen